- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yardım eli uzatın
- Konu Sahibi Maolya69
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın ikitane kazagı var yıkayıp yıkayıp giydiriyorum bakayım becerebilirsem yapayım allah razı olsunLcw alışveris sitesinden beğenin ayakkabısını ve bir kac kışlık kıyafetini.Ozelden adres ve isminizi yollayın bana. Alıp,kargoyu adresinize yönlendiririm. Umarım samimisinizdir.
Şimdi bot beğendim ürün kodu 8w7144z4tamam siz beğenin beceremezseniz ben kafama gore alayım kışlık kaç yaş ve numara giyiyorsa. Ayakkabı numarasını da söyleyin.
Tamam. Dediklerinizi Alırım. Özelden mesaj atın bana isminiz ve tam adresinizi ve telefon numaranızı. Kargo için.Şimdi bot beğendim ürün kodu 8w7144z4
Kırmızı kazak ürün kodu 8w4192z4
Bide eşofman ürün kodu 8wı736z4
Allah razı olsun
Tamam. Dediklerinizi Alırım. Özelden mesaj atın bana isminiz ve tam adresinizi ve telefon numaranızı. Kargo için.
Bu mesajınızı silin Semra hanım özelden yazın hanıma. Numaranız adresiniz kötülerin eline geçmesin