Yardım edinnn

Mbeyza

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Beta hcg testim 48.5 cıktı yardım edin pozitifmi buna benzer degerleri cikip hamile olanlar varmı

Normalde pozitif ama yükselmesi önemli olan

pozitif canım.maşaallah.tebrik ederim.inşaallah guzel bir hamilelik geçirirsiniz

Benim de bugü

benim de bugün 25,56 çıktı bilemiyoeum ki siz ne zaman yumurtladınız
Benim adet düzensizligim vardı yaklaşık 5 aydır sat ocak 7 oyüzden bilemiyorum ama yarın sabahtan dr gidip netlestiricem insallah

pozitif canım.maşaallah.tebrik ederim.inşaallah guzel bir hamilelik geçirirsiniz
Ayy inşallah allah razı olsun rabbim isteyen herkeze versin inşallah vi sorunla karsilaşmam :))

Hayirli olsun canim benimde ilk 45 cikmisti :)

canım sakin olun 26 da pozitif 45 te değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan düzenli bir şekilde ilerlemesi.Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.allah inşallah kucaklarınaza almayıda nasip eder....

Benim de bugü

benim de bugün 25,56 çıktı bilemiyoeum ki siz ne zaman yumurtladınız
Dr bana bugün 2000 de çıksa önemli olan artması tek bir hcg ölçümü ile değerlendirme yapılamaz dedi umarım iyi olur.

İnşallah :)

Dr bana bugün 2000 de çıksa önemli olan artması tek bir hcg ölçümü ile değerlendirme yapılamaz dedi umarım iyi olur.
Bugun yani 4 gün sonra 45.5 olan deger 176 oldu normal gibi gidiyo sanki henüz bir dr la görüşmedim sizcede normalmi rakamlar

Bugun yani 4 gün sonra 45.5 olan deger 176 oldu normal gibi gidiyo sanki henüz bir dr la görüşmedim sizcede normalmi rakamlar
Artis guzel canim. Insallah bu sekilde ilerler ce saglicakla alirsin bebisini kucagina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…