yardım edınnn

alkml

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
15
0
6
Niğde
mrb arkadaslar benım 4 aylık oglum. var ve popomuzda catlagımız var bızım gıbı olanlar varsa soylesınler nasıl gecer lutfen acıl yardım...

popo derken kalınbağırsaktan bahsediyorsan perhize girmeniz gerekiyor.ama cilt üzerindeyse zeytinyağı ve kudret narı işe yarar

mrb arkadaslar benım 4 aylık oglum. var ve popomuzda catlagımız var bızım gıbı olanlar varsa soylesınler nasıl gecer lutfen acıl yardım...

ılık(bebeğin tenini yakmayacak derecede sıcak olsun ama) suyu bir kaba doldurun. günde 6-7 defa sıcak suya batırılmış pamukla bebeğinizin poposuna yumuşak hareketlerle masaj yapın.
1 hafta devam edin buna.
bize de doktorumuz önermişti. çok işime yaramıştı. kolay gelsin, geçmiş olsun......

saol canım onu yapıyorum ılacımızında adı anestol pomad ve bepanthol ikisini karıstırıp suruyorum ama pek fayda olmuyor sankı

gecmıs olsun konunun uzerınden bıraz gecmıs umarım yaranızda gecmıstır ama gecmedıyse sarı kantaron yagı var genelde balıkesır yoresınde evlerde yapılıyor bu zeytınyagının ıcıne kantaron otu dedıklerı ottan konuluyor ve 1 yıl kadar beklettıkten sonra kullanılıyor nerede oturuyorsun bılmıyorum ama sımdılerde bı cok aktarda var bu yagdan onu deneyebılırsın gecırmedıgı yara yok dıyorlar ve cok faydalı bı otmus

Back