Yardım edinnn :(

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Meraba arkadaşlar. Bir sürü parfüm denedim bir türlü beğenemedim bir şey işte bu benim parfümüm diyemedim. Sözlümde söylemiyor ama aa bu koku çok güzelmiş harikaymış demedi o kadar parfüm almama rağmen. Bir gün en yakın arkadaşımın parfümünü bileğime sıktım ona bayıldı. Avon wish of love. Bende kızla aynı parfümü kullanmak istemiyorum.. Bugün gucci envy me aldım koklattım bileğimi erkek arkadaşıma çantamda wish of love da vardı yine gitti niye parfüm alıp duruyosun bu çok güzel diye onu gösterdi diyemedimde arkadaşım kullanıyor diye. Bana şekersiz baharatsız tatlı diyebileceğimiz meyve çiçek karışık kokular lazım. Orriflame de olur. Yardımlarınızı bekliyorum...

parfümm sıkmaa boşverr kokunu hissetsinnn :) sevdiğinin kokusuu bii güzell kokuyor kiii o koku artık burnunda gitmiyor :) mesela benim sevgilim parfüm sıkmamı istemiyor. "sein çok güzell kokunn varr benden başkasıda o kokuyu alamaz" diyor :) hanii parfümm olaraktaa o wish of love'nin turuncusu var. ben de wısh of love'yi kullandım bir süre sonra insan sıkılıyor. hattaa avonda soft musk diye parfüm varr onu da tercih etmenii isterim..

Soft musk ı tester ından denedim dediğin turuncuyuda kullanmıştım ama pek hoşlaşmıyorum ikisiylede başka önerebileceğin bir parfüm var mı canım :/

canım bende olsam bende aynı parfümü kullanmam arkdsmla .. şunları bi dene istersen
-kenzo amour
-cacharel amor amor
-paco rabanne-black xs
-chanel chance bu gruba girmiyor ama erkekler çok begeniyor
denedikten sonra yorumlarını yaz canım

ayrıca forumda erkeklerin hanmlarda beğendiği parfümler die bi başlık var oraya da bakablrsin

Son düzenleme:

canım black xs hariç diğerlerini biliyorum pek hoşuma giden kokular değil bide chanel chance çok fazla kullanılıyor. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…