- Konu Sahibi No_PRoMiSeS_BaBy
Merhaba..Ben 19 Yaşındayım..önceLiikLe konuyu açabiLeceğim en uygun yer Burasıdır Diye düşündüm yanLış yere açtıysam kusura Bakmayın Benim şöyLe bir şikayetim var.. yakın zamanda ilişkiye girmedim.geçen ayın 9unda falan adet oldum yanlış hatırlamıyorsam.ama bu ay olmadım nerden baksanız 20 gün geçti.bundan 2 hafta önce şüphelerimi gidermek için eczaneden gebelik testi aldım ve sonuç negatif çıktı..ama hala adet olmadım.bugün bir tane daha aldım yarın sabah bakıcam..ama ayın 10undan beri kasık ağrım ve göğüsümde hassaslaşma devam ediyor.ve bugünde kokusuz kahverengi sarı arasında bir sıvı geldi.açıkcası hamile olduğumu düşünüyorum ama yakın zamanda ilişkiye grmedim onun için testn sonucunu öğrenip öyle kadın doğuma gidicem.bundan 1 ay önce dahiliye doktoruna gittim tiroidlerime baktırmaya hormonlarımda normal çıkmıştı doktor bana 10 gün sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer T3 hormonum yüksek çıktı ve bana vücudumda iltihap olduğunu söyledi..söyliyceklerm bu kadar şimdi 2-3 tane sorum olucak. 1. si adetim 20 gün gecikti ve bugün kahverengi sıvı geldi bunun nedeni ne olabilir acaba vücudumdaki iltihapmı akıyor. 2.si eğer öyle değilse bu sıvı ne olabilir çünkü çok endişeleniyorum. 3 sü neden 20 gündür adet olamıyorum aranızda 20 gün adet olmayığ ya da 1 ay falan olmayıp tekrar adet olan varmı.belkide yazlık bi yerde olduğumdan dolayı mevsim değişmesinden bu kadar gecikmiş olabilirmi ? ama ilk defa oluyor böyle..şimdiden tşk ederim
Son düzenleme: