• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn :(

No_PRoMiSeS_BaBy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
25
0
86
Aydın
Merhaba..Ben 19 Yaşındayım..önceLiikLe konuyu açabiLeceğim en uygun yer Burasıdır Diye düşündüm yanLış yere açtıysam kusura Bakmayın :( Benim şöyLe bir şikayetim var.. yakın zamanda ilişkiye girmedim.geçen ayın 9unda falan adet oldum yanlış hatırlamıyorsam.ama bu ay olmadım nerden baksanız 20 gün geçti.bundan 2 hafta önce şüphelerimi gidermek için eczaneden gebelik testi aldım ve sonuç negatif çıktı..ama hala adet olmadım.bugün bir tane daha aldım yarın sabah bakıcam..ama ayın 10undan beri kasık ağrım ve göğüsümde hassaslaşma devam ediyor.ve bugünde kokusuz kahverengi sarı arasında bir sıvı geldi.açıkcası hamile olduğumu düşünüyorum ama yakın zamanda ilişkiye grmedim onun için testn sonucunu öğrenip öyle kadın doğuma gidicem.bundan 1 ay önce dahiliye doktoruna gittim tiroidlerime baktırmaya hormonlarımda normal çıkmıştı doktor bana 10 gün sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer T3 hormonum yüksek çıktı ve bana vücudumda iltihap olduğunu söyledi..söyliyceklerm bu kadar şimdi 2-3 tane sorum olucak. 1. si adetim 20 gün gecikti ve bugün kahverengi sıvı geldi bunun nedeni ne olabilir acaba vücudumdaki iltihapmı akıyor. 2.si eğer öyle değilse bu sıvı ne olabilir çünkü çok endişeleniyorum. 3 sü neden 20 gündür adet olamıyorum aranızda 20 gün adet olmayığ ya da 1 ay falan olmayıp tekrar adet olan varmı.belkide yazlık bi yerde olduğumdan dolayı mevsim değişmesinden bu kadar gecikmiş olabilirmi ? ama ilk defa oluyor böyle..şimdiden tşk ederim

Son düzenleme:
kistin olablır canım kahverengı akıntı genelde ondan kaynaklanır gebelikte olabılır yanı olmaz diye birşey yok bırşey yapıosun madem önlemini de al yanı içine şüphe düşmesin birde 19 yaşındaymışsın yanı adımlarını sağlam at daha yaşın çok küçük

Son düzenleme:
Merhaba..Ben 19 Yaşındayım ve Didimde yaşıyorum..önceLiikLe konuyu açabiLeceğim en uygun yer Burasıdır Diye düşündüm yanLış yere açtıysam kusura Bakmayın :( Benim şöyLe bir şikayetim var.. yakın zamanda ilişkiye girmedim.geçen ayın 9unda falan adet oldum yanlış hatırlamıyorsam.ama bu ay olmadım nerden baksanız 20 gün geçti.bundan 2 hafta önce şüphelerimi gidermek için eczaneden gebelik testi aldım ve sonuç negatif çıktı..ama hala adet olmadım.bugün bir tane daha aldım yarın sabah bakıcam..ama ayın 10undan beri kasık ağrım ve göğüsümde hassaslaşma devam ediyor.ve bugünde kokusuz kahverengi sarı arasında bir sıvı geldi.açıkcası hamile olduğumu düşünüyorum ama yakın zamanda ilişkiye grmedim onun için testn sonucunu öğrenip öyle kadın doğuma gidicem.bundan 1 ay önce dahiliye doktoruna gittim tiroidlerime baktırmaya hormonlarımda normal çıkmıştı doktor bana 10 gün sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu sefer T3 hormonum yüksek çıktı ve bana vücudumda iltihap olduğunu söyledi..söyliyceklerm bu kadar şimdi 2-3 tane sorum olucak. 1. si adetim 20 gün gecikti ve bugün kahverengi sıvı geldi bunun nedeni ne olabilir acaba vücudumdaki iltihapmı akıyor. 2.si eğer öyle değilse bu sıvı ne olabilir çünkü çok endişeleniyorum. 3 sü neden 20 gündür adet olamıyorum aranızda 20 gün adet olmayığ ya da 1 ay falan olmayıp tekrar adet olan varmı.belkide yazlık bi yerde olduğumdan dolayı mevsim değişmesinden bu kadar gecikmiş olabilirmi ? ama ilk defa oluyor böyle..şimdiden tşk ederim

mrb en güzelli sağlık ocağına git kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin.

kistin olablır canım kahverengı akıntı genelde ondan kaynaklanır gebelikte olabılır yanı olmaz diye birşey yok bırşey yapıosun madem önlemini de al yanı içine şüphe düşmesin birde 19 yaşındaymışsın yanı adımlarını sağlam at daha yaşın çok küçük

aßLacım doğru söylüyorsun haklısın nişanlıyım zaten ben ilkim de o olmuştu ve yakın zamanda ilişkiye girmedik ama benim arkadaşım vardı bakireydi ve bu klozetten dolayı hamile kalmıştı ailesiyle doktora falan gittiler aldırmak zorunda kaldı acaba bendemi o şekilde hamile kaldım diye düşünüyorum peki kistse tehlikelimidir sizce ?

mrb en güzelli sağlık ocağına git kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin.

bzim oturduğumuz yer küçük bir tatil yeri olduğu için gtmeye biraz çekiiniyorum çünkü herkes annemi ve babamı tanıyor ailemin öğrenmesinden çekiniyorum zaten yarın eczaneden aldığım testi yapıcam ondan sonra doktora gidicem tşk ederim cevap yazdığınız için

klozetten hamile kalmak mı bu yaşıma geldim hiç böle bşey duymadım...:53: kahverengi akıntı var diyosun çikolata kistin olabilir...ama hamilede olabilirsin..belirtiler bunada uygun...

aßLacım doğru söylüyorsun haklısın nişanlıyım zaten ben ilkim de o olmuştu ve yakın zamanda ilişkiye girmedik ama benim arkadaşım vardı bakireydi ve bu klozetten dolayı hamile kalmıştı ailesiyle doktora falan gittiler aldırmak zorunda kaldı acaba bendemi o şekilde hamile kaldım diye düşünüyorum peki kistse tehlikelimidir sizce ?

Klozetten mi hamile kalmış?? Yazık bu kadar zamandır bebek sahibi olmaya çalışanlara o zaman o kadar uğraşıyorlar. :1:
Yakın zamanda dediğin ne kadar süredir? Zaten 20 gündür adet olmuyormuş. 1 ay önce ilişkiye girdiysen yumurtlama dönemine denk gelmiş olabilir. En iyi kan testi sonuç verir. Benim ablam da tiroid hastası. Tiroid hastalarının bazı durumlarda idrarda belli olmayabiliyormuş. En iyisi doktora git sen. Bir sonraki ay rahat uyku uyumak için de korunmadan ilişki yaşama bence.

klozetten hamile kalmak mı bu yaşıma geldim hiç böle bşey duymadım...:53: kahverengi akıntı var diyosun çikolata kistin olabilir...ama hamilede olabilirsin..belirtiler bunada uygun...

evet ortak kullanım alanlarından biryerde sanırım klozetin üstünde sperm falan kalmış o da silmeden oturmuş bana söylediğine göre öyleydi ne kadar doğru bilmiyorum tabikii..peki çikolata kisti varsa napmam lazım yani tehlikesi falan varmı

Benimde bir ay adet olmadigim donem olmustu..Ama butun belirtilerim vardi,goguslerde sanci,kasiklarda agri..Doktorum asiri stres ya da uzuntuden butun belirtiler olmasina ragmen adet olunmadigini bunada "kayip regl" dediklerini soylemisti..sonra ki aylarda yine duzenli olarak adet gormustum..Allah yardimcin olsun umarim hamile degilsindir.

Son düzenleme:
tşk ederim hepinize ablacım en son ne zaman ilişkiye girdiğimi sormuşsun sanırım evet mart ayıydı ama adetim biteli 2 hafta falan olmuştu.birde içe boşalma falan olmamıştı umarım hamile değilimdir birde doğru söylüyorsunuz evet evli olanlar hamile kalmak için uğraşırken en çok evli olmayanlar hamile kalıyor bu da dünyanın adaletsizliği işte

iyi yemiş sizi :27:

evet ortak kullanım alanlarından biryerde sanırım klozetin üstünde sperm falan kalmış o da silmeden oturmuş bana söylediğine göre öyleydi ne kadar doğru bilmiyorum tabikii..peki çikolata kisti varsa napmam lazım yani tehlikesi falan varmı

klozetten hamile kalmak mümkün değil...böle bişey asla olamaz..yalan sölemiş demekki...çikolata kisti tedavisi olan bi hastalık.d.kontrol hapının uygun olanını verir dr.un...bana kalırsa yumurtlama dönemine gelmiş ilişkin..hamileliğin ilk ayında üstünede görmüş olabilirsin..yani yeni hamileyken adette olmuş olabilirsin..şunuda sölemeden geçemiycem kızıcaksın biliyorum ama bnmde 17 yaşında bi kızım var sölemezsem kendimi suçlu hissedicem. küçük yerde yaşıyorum sağlık ocağına gidersem duyulur..ailemin duymasından korkuyorum demişsin. yaptığın hatayı Allah görüyo kullandan korkun niye...!

tşk ederim hepinize ablacım en son ne zaman ilişkiye girdiğimi sormuşsun sanırım evet mart ayıydı ama adetim biteli 2 hafta falan olmuştu.birde içe boşalma falan olmamıştı umarım hamile değilimdir birde doğru söylüyorsunuz evet evli olanlar hamile kalmak için uğraşırken en çok evli olmayanlar hamile kalıyor bu da dünyanın adaletsizliği işte

bu adaletsizlik değil bence edep haya kalmadığının ispatı...

klozetten hamile kalmak mümkün değil...böle bişey asla olamaz..yalan sölemiş demekki...çikolata kisti tedavisi olan bi hastalık.d.kontrol hapının uygun olanını verir dr.un...bana kalırsa yumurtlama dönemine gelmiş ilişkin..hamileliğin ilk ayında üstünede görmüş olabilirsin..yani yeni hamileyken adette olmuş olabilirsin..şunuda sölemeden geçemiycem kızıcaksın biliyorum ama bnmde 17 yaşında bi kızım var sölemezsem kendimi suçlu hissedicem. küçük yerde yaşıyorum sağlık ocağına gidersem duyulur..ailemin duymasından korkuyorum demişsin. yaptığın hatayı Allah görüyo kullandan korkun niye...!

evet yaLan söyLemiş oLabilir bunu bende düşündüm..dediğiniz gibi de olabilir ama inş öyle değildir.öncelikle haklısınız ve kızmadım.kızınızı allah sizlere bağışlasın.doğru söylüyorsunuz allah görüyor ve biliyor ama insanlar zaten hatalarıyla olgunlaşır..buda bana bir ders oldu işte

yaşın küçük ama çok olgun ve saygılı cevaplar vermişsin

genelde bu "ilişkiye girdim" "hamile olabilir miyim "gbi cümlelerin ardından birçok kişi olumsuz

eleştirilerde bulunuyor bu benim fikrim diyerek konuyu açan arkadaşa baya yükleniyor

neyse anlattığın konuya yakın bi durum da benim başıma geldi ilişkim olmadı ama adetim yaklaşık 20-25

gün geçikti stresten oldu büyük ihtimal bugüne kadar hiç düzeni şaşmazdı sen olamadım diye

telaşlandıkça daha da gecikiyor

hamilelik testi negatif çıkmış bence ya strs dönemsel bişey umarım başka bişey değildir

bulunduğun yerde ki sağlık ocağına gitme derim malum küçük yerlerde hemen yayılır sonra boşuna

kafan ağrır .başka bi ilçeye gidebilirsin

arkadaşım olabilecek birşey..yani arkadaş klozetten derken sanırım bi olaı anlatmaya çalıştı ama tek klozet kısmını yazmış..ondan önce bi erkek falan bulunduysa orada ve ondan kalanlar kaldıysa(açık yazmıyorum anlarsınız nasılsa die düşünüyrum) ve temizlemeden çıktıysa banyodan haliyle ona bulaşacak yani oturunca..babasndan abisinden bu şekilde gebe kalan çok duyuluyr..yani radyodan tvden dinlenilen bu konu yalan yada şaka değildir yani!!!!!!............

Son düzenleme:
arkadaşım olabilecek birşey..yani arkadaş klozetten derken sanırım bi olaı anlatmaya çalıştı ama tek klozet kısmını yazmış..ondan önce bi erkek falan bulunduysa orada ve ondan kalanlar kaldıysa(açık yazmıyorum anlarsınız nasılsa die düşünüyrum) ve temizlemeden çıktıysa banyodan haliyle ona bulaşacak yani oturunca..babasndan abisinden bu şekilde gebe kalan çok duyuluyr..yani radyodan tvden dinlenilen bu konu yalan yada şaka değildir yani!!!!!!............

ewt aßLacım yukarda da anLattım ama anLamadıLar Sanırım ßöyLe oLayLarı ßende çok duydum yukardada anLattım ztn ortak kuLLanım aLanLarından ßiriinden siLmeden oturunca doqaL oLarak hamiLe kaLıo aLdırmak zorunda kaLdıLar ki ztn 2 haftaLık faLan dı aLırLarken kızLıqıda ßozuLmadı şuan normaL hayatına dewam ediyor

yaşın küçük ama çok olgun ve saygılı cevaplar vermişsin

genelde bu "ilişkiye girdim" "hamile olabilir miyim "gbi cümlelerin ardından birçok kişi olumsuz

eleştirilerde bulunuyor bu benim fikrim diyerek konuyu açan arkadaşa baya yükleniyor

neyse anlattığın konuya yakın bi durum da benim başıma geldi ilişkim olmadı ama adetim yaklaşık 20-25

gün geçikti stresten oldu büyük ihtimal bugüne kadar hiç düzeni şaşmazdı sen olamadım diye

telaşlandıkça daha da gecikiyor

hamilelik testi negatif çıkmış bence ya strs dönemsel bişey umarım başka bişey değildir

bulunduğun yerde ki sağlık ocağına gitme derim malum küçük yerlerde hemen yayılır sonra boşuna

kafan ağrır .başka bi ilçeye gidebilirsin

tşk ederim güzel düşünceleriniz içn evet yükLenmeLeri çok kötü bişe o insanın psikolojilerini düşünemiyorlar..yani bu durumda ben ya da başka bir arkadaşımızda değilde kendi kızlarıda olabilirdi..bunu hesaba katmıyorlar..tabiki allah kimsenin başına vermesin..ama bizleride kendi çocukları gibi görmelerini ve yüklenmemelerini isterdim..evet dün de test yaptım ve negatif çıktı..kesik peynir renginde akıntım oluyor genelde mantar akıntısı diyorlar ama kaşıntı falan yok neden anlamadım..bizim buradaki devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne dün baktım ve doktorların 2side izinliydi o yüzden pazartesi günü gidicem hastaneye.iyiki hamilelik gibi bi durumum olmadı dediğiniz gibi burası küçük biyer olduğu için başım çok ağrıyabilirdi..tekrar tşk ederim düşünceleriniz için

illa açık açık yazalım yani. akıl mantık yokmu, dokununca mı hamile kalıyo kadınlar. o kadar kolay hamile kalınmaz. erkeklik uzvunun şeklinin öyle olmasına gerek kalmazdı o zaman, akıl mantık ve biyoloji var.

tvde radyoda her duyduğunuza da inanmayın.

Back