• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn lazer yaptırdım ve yandım :(:(

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
merhaba kızlar gecen ay alex cihazıyla genital bölgeme epilasyona basladım dün ara seasım vardı gittim ve yandım. üst tarafı kaplayan mor bir tabaka var sizlerde böyle bir durum oldumu doktorla görüstüm iki krem verdi haftaya gel kontrol edeyim dedi . çok korkuyorum iz kalır mı ben napıcm =((

okuyunca benim içim gitti resmen. İnşallah iz falan kalmaz. Kalırsa da sakın sessiz kalma. Ayrıca sana bilgi vermedilermi? lazerden sonra bunlar bunlar olabilir, geçicidir vs

okuyunca benim içim gitti resmen. İnşallah iz falan kalmaz. Kalırsa da sakın sessiz kalma. Ayrıca sana bilgi vermedilermi? lazerden sonra bunlar bunlar olabilir, geçicidir vs

hayır hiçbir bilgi vrmediler ilk seans ta da bişey olmayınca gönül rahatlıgıyla gittim. acısını gectim görüntü beni mahvediyor doktor iz kalmayacak dedi ama içim hiç rahaatt değil :((

hayır hiçbir bilgi vrmediler ilk seans ta da bişey olmayınca gönül rahatlıgıyla gittim. acısını gectim görüntü beni mahvediyor doktor iz kalmayacak dedi ama içim hiç rahaatt değil :((

normal bişey değil bu ben de yaptırıyorum. Doğru derecede çalıştıklarından emin misin ?

canım bende yaptırıyorum bende hiç bir şey olmadı ama benim kuzenimde yaptırıyor onun teni esmer olduğu için yaralar oluyormuş ama sonradan iz kalmadan soyuluyormuş.

alexandrite cihazın genital için pek uygun olmadığını söylüyolar ben ıpl yaptırdım:(hiç memnun kalmadım )cildime temas ettiğinde bi kaç kez yanık oldu ama iz kalmadı

bulundugum şehirdeki en güvenilir dermatoloji uzmanı onlarla calıstıgı için onlara gittim.
bende cok fazla esmerim ilk seansta braz soyuldu ama iz kalmadı bu cok farklı üst kısım oldugu gibi yandı ve mos mor bide ben genital de alex in en iyi sonuc verdiğini duymustum ama bilmiyorum 3 gündür cektiğim acıyı bi bilseniz =(

fazlasıyla esmersin ve alex yapmışlar.
dermotoloji doktorunun seni uyarması gerekirdi uygun değilsin diye.
alex yaptırırsan, seansların bitene kadar yanarsın.
inşallah iz kalmaz.

ben normalde beyaz tenliyim çok az koyuluk var diye bana renk açtırıcı verdi sana böyle bir şey vermedi mi ki arkadaşımında çok esmerdi rengi açılmadan yapamayız dediler biraz ihmalkarlık var gibi inş en kısa zamanda düzelir canım geçmiş olsun.

tesekkür ederim kızlar.. evet fazlasıyla ihmalkarlık var ve umuyorum ki iz kalmaz. basta aslında benmde dikkatimi cekti beni muayene etmedi herkes genitalde alex kullanır cünkü tüyler siyah ve kalındır dedi ve tabi öyle bişeyde vermedi :( insallah düzelir kızlar sagolun :(

tesekkür ederim kızlar.. evet fazlasıyla ihmalkarlık var ve umuyorum ki iz kalmaz. basta aslında benmde dikkatimi cekti beni muayene etmedi herkes genitalde alex kullanır cünkü tüyler siyah ve kalındır dedi ve tabi öyle bişeyde vermedi :( insallah düzelir kızlar sagolun :(

Canım kesinlikle cildiye doktoruna git ama sakın o gittğin yerde devam etme bu işi yapan uzman hekim ve hemşire kadrosuna sahip yerlere git ve lazer yanığı derin hasar verir ve ilerde ciddi sonuçlar yaratabilir, ihmal etme...çook geçmiş olsun..
:20:

bitiş garantili ve toptan para alan yerlerle anlaşmayın başınıza yanık vs geldiğinde paranızı iade etmeyeceklerdir,ilk gittiğinizde zaten komple lazer yaparım diyen bir yere selam bile vermeyin çünkü tüm kıl yapıları lazere uygun olmaz ve ten rengi ile kıl arasında ton farkı olması gerekir,bunu bilselerde para için sağlığımız ile oynayan kuruluşları şikayet edin ve diğer insanların da bu duruma düşmelerine müsade etmeyin...

Canım kesinlikle cildiye doktoruna git ama sakın o gittğin yerde devam etme bu işi yapan uzman hekim ve hemşire kadrosuna sahip yerlere git ve lazer yanığı derin hasar verir ve ilerde ciddi sonuçlar yaratabilir, ihmal etme...çook geçmiş olsun..
:20:

tesekkür ederim canım halen daha yaralar gecmedi ve izler var tabi ki artık oraya gitmeyeceğim benim şansım mı anlamadım zaten şehrini markalaşmış salonlarından biriydi ama gel gör ki hizmet kalite insanlık sıfır. bugün baska bir yerle görüştüm bu kez araştırarak tabi bakalım hayırlısı artık iz kalmasın da =(

Ben gecen yil yandim bacaklarimdan oyle boyle degil... etek giyemez oldum ustune birde hAmile kaldim... doktor gecer dedi iki krem verdi... 8 ay sonra gecti... bembeyaz oldu bacaklarim kafayi yicektim gecmicek bu dedim bacaklarima bakamaz oldum sinirden Ama gecti seninkilerde gececek korkma bence

Back