Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Yardım edin.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Ecmain

Evli,mutlu,çocuklu...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
14
6
1
39
Merhaba 6aylik oğlum var.Göz teması çok iyi.Seslenince dönüp bakıyor.Sesin kaynagini arıyor.Sağ sol ellerini iyi eşit kullanıyor.Sağına soluna dönebiliyor,sırtüstünden yuzustune de dönüp kafasını uzun süre kaldırabiliyor.Bu ara 2-3dk destekli oturmaya da başladı.Kucagimdayken de baş kontrolü iyi.Rahatsız olduğum tek nokta sağ basparmagi avuç içine gelecek sekilde arada yumruk yapıyor.Surekli yapmiyor arada acıyor bi oyuncağı almak istediğinde acıyor.Uykudayken de elleri açık.Sizce bi norologa gitmeli miyim.Internette araştırdım Spastik olabilir yaziyor:((((

Merhaba 6aylik oğlum var.Göz teması çok iyi.Seslenince dönüp bakıyor.Sesin kaynagini arıyor.Sağ sol ellerini iyi eşit kullanıyor.Sağına soluna dönebiliyor,sırtüstünden yuzustune de dönüp kafasını uzun süre kaldırabiliyor.Bu ara 2-3dk destekli oturmaya da başladı.Kucagimdayken de baş kontrolü iyi.Rahatsız olduğum tek nokta sağ basparmagi avuç içine gelecek sekilde arada yumruk yapıyor.Surekli yapmiyor arada acıyor bi oyuncağı almak istediğinde acıyor.Uykudayken de elleri açık.Sizce bi norologa gitmeli miyim.Internette araştırdım Spastik olabilir yaziyor:KK43:(((
Her Bebek yapar kendince bi şeyler. Spastik olsa dr farkederdi şimdiye kadar. Kontrollerine düzenli götürüp dr unuza danışın.

Back