- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Kralice162836373827
-
doğru eşim daha erken dio ama işte çok bunaldım sürekli çocuk çocuk başımın etini yiyorlar aslında kendimi doğurmaya hazir hissetmiyorum ama karışık duygular icindeyim
Bizimki severek evlendik eşim arkamda duruyo sülalesine karşı hatta bu konuda babannesiyle aşırı derecede kavga bile ettiler o uzulmememi daha erken olduğunu bunu yapmak zorunda olmadığımı söyleyip duruyo ama benim psikolojim bozuldu bu konuşmalardan artikKaçarak mı evlendin? Burası 20 yaşında çocuklu eşinden dayak yiyenlerle (çoğu hamilelikte başlamış dövmeye) dolu bilgin olsun. Hadi seni geçtim eşin bu SÜLALEYE ağzını açıp iki laf etmiyorsa bu kritere uyuyor olabilir bilgin olsun.
Artık kendi kararlarınızla hareket edin nolur... Daha sen çocuksun başkasının lafıyla çocuk yapmayı düşündüğüne göre..
Ben senin yaşındayken tek derdim vize, finallerimdi. Fellik fellik geziyordum cafelerde, sen çocuk diyorsun bu sorumluluğun farkındasın değil mi? Nasıl bakacağına dair bir fikrin var mı?
Tedavini ol tabiki geçmiş olsun ama başkasının lafına göre hareket etme. Hele kocanı tam tanımadan asla çocuk yapma.
Bizimki severek evlendik eşim arkamda duruyo sülalesine karşı hatta bu konuda babannesiyle aşırı derecede kavga bile ettiler o uzulmememi daha erken olduğunu bunu yapmak zorunda olmadığımı söyleyip duruyo ama benim psikolojim bozuldu bu konuşmalardan artik
resmen allak bullak oldum kendimi daha doğurmaya yada küçük bi bebeğin sorumluluğunu almaya hazır hissetmiyorum eşimde erken dio ama işte şu sülale yok mudedikodu dedikodu aman çocuğu olmuyo mu aman kısır mi aman şöyle mi aman böylemi çocuk nerde erkenden olsun söylenip duruyorlar bide üstüne doktorun bu teşhisi beni iyice depresyona soktu annelige hazirmiyim hazirsam anne olabilecekmiyim kafamda deli sorular beynim eror veriyo
Cok afedersiniz konunuzla alakasi yok ama nickinize Tc nimaranizi yazmadiniz dimi ?Yok aslında iki doktora gittim biri devlet hastanesinde orda yumurtlama da sıkıntı görünüyo dedi aynı gün özel hastaneye gittim yumurtlama gorunmedigini söyledi ilaç verdi iste
yok tc değil üye olurken sallamamdan kaynaklı sayilarCok afedersiniz konunuzla alakasi yok ama nickinize Tc nimaranizi yazmadiniz dimi ?
Cocuga gelince yas 20 daha ya bu neyin panigi boyle rahat birakin kendinizi
Bu adet olma yumurtlama vs vs stres birinci etmen olan seyler kasarsaniz daha cok sorun cikar
Masallah aklinizda tutuyorsunuz ben tutamam o yuzden dikkatimi cektiyok tc değil üye olurken sallamamdan kaynaklı sayilar
peki gerçekten çocuk sahibi olamazsan ne olacak?Bide bende şöyle bi durum var benim bi akrabama 10 yıl önce kısır teşhisi koyulmuş oda beni çok etkiledi bana çocuğum olmadığı için eşim beni eskisi gibi kaileye almıyor dedi eşimin ailesi bana vebali gibi davranıyor gibi şeyler söyledi bende korktum bugün doktordan çıkınca ağlama krizi geçirdim saçma bende biliyorum ama bu konuşmalar kendimı hazır hissetmemem eşimin tek erkek çocuk olmasi ve torun isteyen bi sulalale çok yoruldum yıprandım ne hissetcemi ne yapicami bilmiyorum yukarıda bazı yorumlar yapıldı saçma bulundu bu konum ama ben korkuyorum çok basit korkuyorum eşimin beni eskisi kadar sevmicenden yada onun ailesinin bana karşı çıkmasından ve en büyüğü ilerde hiç anne olamamaktan
Takvimi saatleri ayarlayıp kapısında beklesinler kızın dimiSülale baskı yapıyor diye mi çocuk yapacaksınız?
Ay lütfen ya şu zihniyetlerin dediğini uygulamayın artık.
Ayrıca doktor da hem sorun yok demiş hem ilaç vermiş kullanmayın derim.
Soranlara da 2 ay sonra saat 5te yapıcaz çocuğu deyin mal gibi baksınlar öyle.
O zihniyetlerden beklerim.Takvimi saatleri ayarlayıp kapısında beklesinler kızın dimi
O zihniyetlerden beklerim.
Kız da kapıya çıkıp bir milyon baloncuk yuttum hayırlı olsun der.
Öyle tiplere böyle cümleler.
Başkasının lafıyla çocuk yapma sakın sen bakcan derdini çekcen onlar iki sevcek diye ne acele daha çok küçüksün ve erken canım bende 20 yasında evlendm iki senem bitti bende istemiştim ama hata yapmışım zaten olmadıda :) hala kv kp yap olsun diyolar sanki bilerek yapmıyorum :) bende bakcak olan doğuracak olan benim size niye dert yapmıyorum diyorum susuyolar sende ağzını aç onlara nedoğru eşim daha erken dio ama işte çok bunaldım sürekli çocuk çocuk başımın etini yiyorlar aslında kendimi doğurmaya hazir hissetmiyorum ama karışık duygular icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?