yardım edin

Kralice162836373827

Kocasını çoooooook seviyooo
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
121
33
13
28
merhaba ben 20 yasindayim ve evliyim bugün kontrol için hastaneye gittim doktorum yumurtaliklarimda yumurtlama gorunmedigini söyledi ilaç tedavisi uygulayalım dedi ve bi ilaç verdi adettin 5.günü baslicakmisim 5 gün kullanıp birakicakmisim 1 ay içinde hamile kalmazsam tekrar gitcem daha önce böyle bir şey yaşayan var mı yada bu hastalığı bilen

Ya iki laf et sussunlar onlara ne , belki siz cocuk istemiyorsunuz ...

Yok aslında iki doktora gittim biri devlet hastanesinde orda yumurtlama da sıkıntı görünüyo dedi aynı gün özel hastaneye gittim yumurtlama gorunmedigini söyledi ilaç verdi iste

Sülale baskı yapıyor diye mi çocuk yapacaksınız?
Ay lütfen ya şu zihniyetlerin dediğini uygulamayın artık.
Ayrıca doktor da hem sorun yok demiş hem ilaç vermiş kullanmayın derim.
Soranlara da 2 ay sonra saat 5te yapıcaz çocuğu deyin mal gibi baksınlar öyle.

cevap muhteşemmis teşekkür ederim

Konuyu gebelik bölümüme açsaydin bu tur şeyler yaşayan bayanlarin deneyimlerinden faydalanman daha kolay olurdu canm.
Ne zamandır gebelik iç8n ugrasıyosun peki?1 yıl hamile kalamazsan tedaviye başlaniyor normalde sana hemenmi başladilar boyle?

tedaviye baslanmasini ben istedim doktorum da daha erken değil mi dedi üst taraflarda derdimi anlattım iste

doğru eşim daha erken dio ama işte çok bunaldım sürekli çocuk çocuk başımın etini yiyorlar aslında kendimi doğurmaya hazir hissetmiyorum ama karışık duygular icindeyim

Onların etkisinde kalma. Hos cocuk olsn o niye eksik bu niye fazla diyip durucaklar sanki ellerini ayaklarnı hatta çenelerini çekecekeler mi. Hayır ! O zamanda onları dert edip karısık duygular içinde olacaksın...

Bence hemen tedaviye başlama ne kadarlik evlisin ve dr sana normal yolla bebegin olmaz falan dedimi

Kaçarak mı evlendin? Burası 20 yaşında çocuklu eşinden dayak yiyenlerle (çoğu hamilelikte başlamış dövmeye) dolu bilgin olsun. Hadi seni geçtim eşin bu SÜLALEYE ağzını açıp iki laf etmiyorsa bu kritere uyuyor olabilir bilgin olsun.

Artık kendi kararlarınızla hareket edin nolur... Daha sen çocuksun başkasının lafıyla çocuk yapmayı düşündüğüne göre..
Ben senin yaşındayken tek derdim vize, finallerimdi. Fellik fellik geziyordum cafelerde, sen çocuk diyorsun bu sorumluluğun farkındasın değil mi? Nasıl bakacağına dair bir fikrin var mı?

Tedavini ol tabiki geçmiş olsun ama başkasının lafına göre hareket etme. Hele kocanı tam tanımadan asla çocuk yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…