- 14 Mart 2016
- 18
- 4
- 36
- 30
- Konu Sahibi dilanozlem
-
Doktora sordunuz mu? Burdan yanlış yönlendirmeyelim biz?Arkadaslar 22 yaşındayım.geçen sene düzensiz adetten dolayi hormon testleri yaptım erkeklik hormonu cogalmaisndan dolayi dediler Tüylenme felan oldu. Zayifladiktan snra ve uzun bi tedaviden sonra duzelmişti. Şuan gene 2 aydir adet olamadim soğan suyu içtim ise yaramadı suan tarlusal aldım yarın kullanmaya başlıcam. Nişanliyim rabbim bilir ama bu hastalıktan dolayi çocuk olmasi zor mu oluo
Doktor kesin bişey söyleyemem dediDoktora sordunuz mu? Burdan yanlış yönlendirmeyelim biz?
Oylemi diosun uz jnslalah. Nedense çok korkuorum bu konuda ya olmazsa bu hastalıktan dolayi diyeAdeti düzenli olanın da olmayabilir. .
Bu nasip kısmet. .
Kadın hastalıkları kolay tedavi oluyor. .
Böyle düşünme . .
Hem özel hem devlet hastanesine gittim özel hastanedeki doktor. Yemeye içmeye dikkat etmek laizm dedi. 20 kilo verdim kilo da etkiliyo die düzeldi suan tekrar olmayınca korkmaya baslaidmDoktorunuzu değiştirin başka bir doktora gidin.
Ayy doğru diosun uz muhakak öyle olması lazım ama işte insan uzuluo ne olcak bu düzensizlik dieDaha evlenmeden çocuk telaşına düşme be cancağzım, rahmini almadılar ya, olur inş.
Ben çok sağlıklıyım da noluyo benim de olmuyo takma boşver.
Sen gelinlik bak
6 7 aydır duzenliydi 2 aydır tık yok şişkinlik oldu . Ara sıra bi sancı gelio gibi amaadet düzenin nasıl benimde geçti başımdan
hmm hormonorel soru bende de vardı ama adetim düzenliydi yine de dr ye kalsa bebişin olmaz diyodu6 7 aydır duzenliydi 2 aydır tık yok şişkinlik oldu . Ara sıra bi sancı gelio gibi ama
var bi oğlum varBenim hormonlarım bozuktu düzeldi şimdi sanırım tekrar başladı suan varmı Bebis
amin canım inş bak sana tecrübeli arkadaş tavsiyesi sakın çocuğum olacak mı yada nede olmuyor gibi laflarla kafanı doldurmaAllah bagislasin inşallah
ya streste önemli bi faktör üstelik daha evlenmeden olmasaydı benim olmazdıÇevremdeki herkes bu düzensizlik çok kötü. İlerde çocuk sahibi olman çok zor laflarla dolaşınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?