• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin :(

dilanozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
18
4
36
30
Arkadaslar 22 yaşındayım.geçen sene düzensiz adetten dolayi hormon testleri yaptım erkeklik hormonu cogalmaisndan dolayi dediler Tüylenme felan oldu. Zayifladiktan snra ve uzun bi tedaviden sonra duzelmişti. Şuan gene 2 aydir adet olamadim soğan suyu içtim ise yaramadı suan tarlusal aldım yarın kullanmaya başlıcam. Nişanliyim rabbim bilir ama bu hastalıktan dolayi çocuk olmasi zor mu oluo :(

Arkadaslar 22 yaşındayım.geçen sene düzensiz adetten dolayi hormon testleri yaptım erkeklik hormonu cogalmaisndan dolayi dediler Tüylenme felan oldu. Zayifladiktan snra ve uzun bi tedaviden sonra duzelmişti. Şuan gene 2 aydir adet olamadim soğan suyu içtim ise yaramadı suan tarlusal aldım yarın kullanmaya başlıcam. Nişanliyim rabbim bilir ama bu hastalıktan dolayi çocuk olmasi zor mu oluo :KK43:
Doktora sordunuz mu? Burdan yanlış yönlendirmeyelim biz?

Adeti düzenli olanın da olmayabilir. .
Bu nasip kısmet. .
Kadın hastalıkları kolay tedavi oluyor. .
Böyle düşünme . .

Daha evlenmeden çocuk telaşına düşme be cancağzım, rahmini almadılar ya, olur inş.
Ben çok sağlıklıyım da noluyo benim de olmuyo takma boşver.
Sen gelinlik bak :D

Daha evlenmeden çocuk telaşına düşme be cancağzım, rahmini almadılar ya, olur inş.
Ben çok sağlıklıyım da noluyo benim de olmuyo takma boşver.
Sen gelinlik bak :KK70:
Ayy doğru diosun uz muhakak öyle olması lazım ama işte insan uzuluo ne olcak bu düzensizlik die

canım ama senin önceliklerin farklı olmalıydı çeyiz gelinlik gibi evham yapmak için çok erken

Uzun bi süredir bu adet duzenlizligi ile uğraşinca inanin ceyiz telaşı hiç kalio yanında 2 aydır hasta olami yorum. Şiştim artık :KK43:

Çevremdeki herkes bu düzensizlik çok kötü. İlerde çocuk sahibi olman çok zor laflarla dolaşınca:(

Back