- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 28
- 32
- Konu Sahibi melek ozgur
-
Yavrum neden vakit kaybediyorsun acil hastaneyi yetis sonra çok pişman olabilecegin sonuçlar olur mazallah bunu bizlere danismakla vakit kaybediyorsunMerhaba arkadaslar uc gun once uc aylik bebegimi asi vurdum ve diger gun bebegimin derecesi sabah yediden gece on ikiye kadar hep 38.6 gibiydi uc ates dusurucu fitil vermeme ragmen dusmedi gun boyu hic sut icmedi bide birsey giydirmedim hep bez islatip karnina sirtina koydum bebegim aglamaktan gozleri kip kirmizi oldu cok etki etti igne elleri ayaklari vicudu sisti ve mos mor oldu ve iki gundurde derecesi hep dusuyor 35.9 36 ve 36 .2 gibi oluyor siki giydiriyorum sicak su torbasi iki tane koyuyorum toparlaniyo derecesi ve biraz gectikten sonra yine ayni bide yuzu elleri sarariyo doktoru ariyoruz almiyo bizi napcagimi bilemiyorum
Cavap verdiginiz icin cooook saolun acili demin aradim getirme diyo baktin agliyo durmuyo o zaman yine arayin diyor uc gundur bebegim maf oldu suan cok yorgun halsiz ama yinede doktor almiyo biziGeçmiş olsun.Acile gidebilirsiniz. 36.2 düşük değil. Ama siz hasta olduğunu düşünüyorsanız acile gidin. Birde ıslak bez sırta ve karnına koyulmaz. Kasıklara. alına ve kol altlarına koyulur. Ateşini düşürmeye çalışırken hasta olmuş olabilir. İmkanınız varsa şimdi gidebilirsiniz.
Almiyolar deminde aradim salak doktor cok aglarsa getir diyo napcagimi sasirdimYavrum neden vakit kaybediyorsun acil hastaneyi yetis sonra çok pişman olabilecegin sonuçlar olur mazallah bunu bizlere danismakla vakit kaybediyorsun
Ya derece dusmedi bi turlu doktoruda kac defa aradik diyo sekiz saatte bir bi fitil ver dide caresizlikten koyduk sirtina karnina yavrum saatlerce oyleydi hem titriyodu hep atesi vardiKarnına sırtına ıslak bez konulmaz ki.acile götürme durumunuz yok mu?
Doktorlar almiyo hem acili hem ev doktorunu defalarca aradik almiyolar yavrum suan o kadar yorgun ki hep uyudu gozlerini acamiyoHemen başka bir doktora gidin.
Ya da gece acile gidin, mevburen ilgileneceklerdir.
İnşallah önemli bir şeyi yoktur, Allah acil şifalar versin.
Cok saol canim cevabin icin burdaki salak doktorlar ya olum doseginde olacan yada coook hasta olacan oyle alirlar anca yurt disindayim dilde biliyorum cokkk caresizim esim aryo onada cevap vermiyolarCanim neyini ariyosun dktorun acilen bi cocuk hastanesine goturup amlatsana derdini asidan sonra bole bole oldu diye lutfen ihmale gelmez rabbim sifa versin insallah bebeginize bisi olmaz Allahim sen koru bu minik bebekleri
MelekcimCavap verdiginiz icin cooook saolun acili demin aradim getirme diyo baktin agliyo durmuyo o zaman yine arayin diyor uc gundur bebegim maf oldu suan cok yorgun halsiz ama yinede doktor almiyo bizi
Melekcim
Ben 24 yaşında ve 17 yaşında 2 çocuk annesiyim.Acili arama acilen götür.
Telefonda hiçbir hastane getirin demez. Üstelik sen parasız normal ssk li isen herhangi bir özel hastanenin bile aciline götürebilir ve bakım isteyebilirsin.Ben senin yerinde olsam ortalığı yikarim vakit kaybetme ve Allah rızası için bize yanıt yazmayı bırak ve git.Madem yurt dışındasın daha iyi ya direk git arama
Yurt disinda mi yasiyorsunuz?Cavap verdiginiz icin cooook saolun acili demin aradim getirme diyo baktin agliyo durmuyo o zaman yine arayin diyor uc gundur bebegim maf oldu suan cok yorgun halsiz ama yinede doktor almiyo bizi
Simdi okudum tahmin ettim tr de olmadiginizi.Ben.abd deyim burda.cok sıkıntı hastane isleri..Atesini kontrol et deyip gonderiyorlar.Almiyolar deminde aradim salak doktor cok aglarsa getir diyo napcagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?