• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yardim edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
32
Merhaba arkadaslar uc gun once uc aylik bebegimi asi vurdum ve diger gun bebegimin derecesi sabah yediden gece on ikiye kadar hep 38.6 gibiydi uc ates dusurucu fitil vermeme ragmen dusmedi gun boyu hic sut icmedi bide birsey giydirmedim hep bez islatip karnina sirtina koydum bebegim aglamaktan gozleri kip kirmizi oldu cok etki etti igne elleri ayaklari vicudu sisti ve mos mor oldu ve iki gundurde derecesi hep dusuyor 35.9 36 ve 36 .2 gibi oluyor siki giydiriyorum sicak su torbasi iki tane koyuyorum toparlaniyo derecesi ve biraz gectikten sonra yine ayni bide yuzu elleri sarariyo doktoru ariyoruz almiyo bizi napcagimi bilemiyorum

Canim neyini ariyosun dktorun acilen bi cocuk hastanesine goturup amlatsana derdini asidan sonra bole bole oldu diye lutfen ihmale gelmez rabbim sifa versin insallah bebeginize bisi olmaz Allahim sen koru bu minik bebekleri

Hemen başka bir doktora gidin.
Ya da gece acile gidin, mevburen ilgileneceklerdir.
İnşallah önemli bir şeyi yoktur, Allah acil şifalar versin.

Bence hemen başka doktora bakin. Mosmor oluyor, kollar bacaklar şişti demişsiniz. Bu normal değil.

Geçmiş olsun.Acile gidebilirsiniz. 36.2 düşük değil. Ama siz hasta olduğunu düşünüyorsanız acile gidin. Birde ıslak bez sırta ve karnına koyulmaz. Kasıklara. alına ve kol altlarına koyulur. Ateşini düşürmeye çalışırken hasta olmuş olabilir. İmkanınız varsa şimdi gidebilirsiniz.

Merhaba arkadaslar uc gun once uc aylik bebegimi asi vurdum ve diger gun bebegimin derecesi sabah yediden gece on ikiye kadar hep 38.6 gibiydi uc ates dusurucu fitil vermeme ragmen dusmedi gun boyu hic sut icmedi bide birsey giydirmedim hep bez islatip karnina sirtina koydum bebegim aglamaktan gozleri kip kirmizi oldu cok etki etti igne elleri ayaklari vicudu sisti ve mos mor oldu ve iki gundurde derecesi hep dusuyor 35.9 36 ve 36 .2 gibi oluyor siki giydiriyorum sicak su torbasi iki tane koyuyorum toparlaniyo derecesi ve biraz gectikten sonra yine ayni bide yuzu elleri sarariyo doktoru ariyoruz almiyo bizi napcagimi bilemiyorum
Yavrum neden vakit kaybediyorsun acil hastaneyi yetis sonra çok pişman olabilecegin sonuçlar olur mazallah bunu bizlere danismakla vakit kaybediyorsun

Geçmiş olsun.Acile gidebilirsiniz. 36.2 düşük değil. Ama siz hasta olduğunu düşünüyorsanız acile gidin. Birde ıslak bez sırta ve karnına koyulmaz. Kasıklara. alına ve kol altlarına koyulur. Ateşini düşürmeye çalışırken hasta olmuş olabilir. İmkanınız varsa şimdi gidebilirsiniz.
Cavap verdiginiz icin cooook saolun acili demin aradim getirme diyo baktin agliyo durmuyo o zaman yine arayin diyor uc gundur bebegim maf oldu suan cok yorgun halsiz ama yinede doktor almiyo bizi

Hemen başka bir doktora gidin.
Ya da gece acile gidin, mevburen ilgileneceklerdir.
İnşallah önemli bir şeyi yoktur, Allah acil şifalar versin.
Doktorlar almiyo hem acili hem ev doktorunu defalarca aradik almiyolar yavrum suan o kadar yorgun ki hep uyudu gozlerini acamiyo

Canim neyini ariyosun dktorun acilen bi cocuk hastanesine goturup amlatsana derdini asidan sonra bole bole oldu diye lutfen ihmale gelmez rabbim sifa versin insallah bebeginize bisi olmaz Allahim sen koru bu minik bebekleri
Cok saol canim cevabin icin burdaki salak doktorlar ya olum doseginde olacan yada coook hasta olacan oyle alirlar anca yurt disindayim dilde biliyorum cokkk caresizim esim aryo onada cevap vermiyolar

Cavap verdiginiz icin cooook saolun acili demin aradim getirme diyo baktin agliyo durmuyo o zaman yine arayin diyor uc gundur bebegim maf oldu suan cok yorgun halsiz ama yinede doktor almiyo bizi
Melekcim
Ben 24 yaşında ve 17 yaşında 2 çocuk annesiyim.Acili arama acilen götür.
Telefonda hiçbir hastane getirin demez. Üstelik sen parasız normal ssk li isen herhangi bir özel hastanenin bile aciline götürebilir ve bakım isteyebilirsin.Ben senin yerinde olsam ortalığı yikarim vakit kaybetme ve Allah rızası için bize yanıt yazmayı bırak ve git

Melekcim
Ben 24 yaşında ve 17 yaşında 2 çocuk annesiyim.Acili arama acilen götür.
Telefonda hiçbir hastane getirin demez. Üstelik sen parasız normal ssk li isen herhangi bir özel hastanenin bile aciline götürebilir ve bakım isteyebilirsin.Ben senin yerinde olsam ortalığı yikarim vakit kaybetme ve Allah rızası için bize yanıt yazmayı bırak ve git.Madem yurt dışındasın daha iyi ya direk git arama

Aramayin alin goturun esinizle. Bunu size hem ebe hem anne olarak soyluyorum. Rabbim evlatlarimizi korusun..

Yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Bebeginizi alin hemen acile gidin.Allah muhafaza..İnsallah onemli birsey degildir.

Almiyolar deminde aradim salak doktor cok aglarsa getir diyo napcagimi sasirdim
Simdi okudum tahmin ettim tr de olmadiginizi.Ben.abd deyim burda.cok sıkıntı hastane isleri..Atesini kontrol et deyip gonderiyorlar.
Urgent care veya emergancye goturun.Cok aglarsa demis madem,cok agliyor deyin.Yalan da degildir herhalde.

Baska doktor mu yok ya?! Istemediğin sonuçlar birakir bide elimi cabuk tutmalisin. Bide asi ates yapar ama aybi gun 3 fitil kullanilmaz 3 aylik bebekte öyle islak ıslak durdurulmaz. Belki atesini düşürmeye çalışırken kotu usutmussundur.

aramayin doktorlari,kapisinda bitin hastanenin..bebeginize bisey olsa vicdan azabindan duramazsiniz,bu isin sakasi yok.
atesi 36,2 ise yine de ustunu asiri giydirmeyin,ilik bi banyo yaptirin bebeginize vucut isisini duzene sokar.
benim oglumun 4 gun boyunca 39dan asagi inmedi atesi,antibiyotiklik bisey yok dediler sadece ates dusurucu verdim soguk dus aldirdim gunde 2 kere,cok sukur gecti.

Back