Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Yardım Edin

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
3
Merabalar benim sorunum tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ne yapsam tekrarliyor gitmediğim doktor kalmadı antibiyotik veriyor bitince 2 haftaya kalmaz tekrarlıyor.
Bitkisel Tedavi yöntemleri var mı
Tedavi önerecek olan zor durumdayim ne olur yardım edin

perşembeydi sanırım bi arkadaş aynı konudan bahsetti..küçükken ondada varmış idrar yollarında iltihap sanırım..kum döküyormuş ayrıca ..bi kaplıcadan bahsetti şifalı sular fln varmış orda gittim hiç bişe kalmadı dedi...eğer bende giderim dersen gün içinde arkadaştan hangisine gittiğini öğrenir mesaj olarak atarım..

benim bi ablamda var bu durum,ne yaptıysa geçiremedi ilaçlar doktorlar kar etmedi,artık en son bitkisel bi ilaç önerdiler onu kullanıyo kokusu biraz kötü olsada bitkisel bi ilaç eğer istersen arar konuşur öğrenirim adını

Maydonoz suyu içmeyi deneyin.
Çok sık bu durumu yaşardım.
Şuan en ufak bir sızı hissettiğimde maydonoz suyu yapamasam bile kendisini yiyorum bir demet.
Ayrıca antibiyotik dışında idrar yolları için kullanılan hafif ilaçlar, suya atılan antiseptikler de var.
Onları temin edip, daha en başından önlem alabilirsiniz.
Günlük pedleri asla kullanmayın.
Genital temizliğiniz için özel temizleyiciler alın ve başka bir sabun, duş jeli gibi şeyler kullanmayın.
Sentetik çamaşır, dar pantolon gibi giyisilerden uzak duracaksınız.
Bu illetin kesin çözümü için ise mutlaka günde en az 2 litre su içmek ve idrarı tutmamak şart.

Olur cnm çok dua ederim

Canım geçmiş olsun, sana ancak doktorumu önerebiirim.İhsan Kayılı. İnan ben de çok çektim. Ama geçiyor hepsimerak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…