• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin!!!!!!!

Evlenmeyi miyim yoksa beklemeli mi??

• Evlenme

OY: 0 0,0%
  • Zamana birak

• Oturup konus

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Kızlar şimdi beni ve hayatımı çok dikkatli dinleyin .ben 19 -20 yaşlarında oldukça isyankar toplum çizgisinden aykırı düşüncelere sahip koyun ların içinde kara koyun olarak düşünün. .....

Neyse gel zaman git zaman ailem zaten fena muhafazakar aslında dışarıdan bakıldığında gayet modern gözükse de içi beni dışı sizi yakar misali.

Benim bir de ablam var ondan önce evlenmemi istemiyor körün taşı gibi de hep kısmet bana çıkıyo.

O da bir şekilde bozuyor. ...
Neyse kısmet değilmiş diyelim

........
Ona bir gün kız kardeşinin de evleneceği fikrini nasıl kabul.ettiririm. kendi geldi 51 yaşına ne yapmalıyım ......hala beklemeli miyim..... isteyen de var.....geçen görücü geldi......ortalık ayağa kalktı eee benim yaşım da 37 offfff insanlar kırılmasına diye kendimden o kadar çok ödün verdim ki.......offffffff.....ne olur akıl verin....:KK43:

ama senin yaşında ilerlemiş canım
ablanı biraz daha beklersen, artık sana da kısmet çıkmaz

Rose cok sagol canim cevabin icun en azindan biri benimle ilgilendi.Allah aşkına biz erkek arkadaşımla neredeyse üç yıldır tanisiyoruz.

Aman kimse kırılmasına içindesiniz diye.
Elimizden geleni yaptık
Allah aşkına dinleyin yanlış miyim

Biz tanistik tam annem de gördü beğendi falan (resmini gördü )
Bir Ay falan tanıyalım birbirimizi dedik
Sonra aileler tanışır dedik

Ama gel gelelim
İki ay sonra annem rahatsızlandı .telefonla bile olsa çok destek oldu manevi olarak çünkü. 7/ 24 annemin yaninda duruyordun Velhasıl bizim is ertelendi ama bağımiz kopmadi

Sonra annem iyileşti çok şükür. Annem de sağolsun sık sık soruyordu.neyse her şey yoluna girdi ancak bu seferde evimiz tehlikeye girdi şu malum kentleşme durumu.neyse epeyce mücadele verdik yine Yanındaydı evet ailem bilmiyordu.ama bana çok destek oldu.bu arada biz karşılıklı hiç görüşmeyi daha dikkatinizi çekerim hep telefon çünkü ben ailemdem gizli görüşmek istemedim.!!!!!ve her zaman ına bak ailem olmaz derse olmaz dedim tamam dedi.......yani umitlendirip yuzustu bırakmak istemem!!!!! dedim.tamam dedi......ben zamanin gelmesini bekleyeceğim dedi.

Buraya kadar her şey normal artık biliyorsunuz anlık mesajlaşma servisleri ile sanki birlikte yaşıyorsunuz gibi gizli saklı bir şey pek olmuyo ben onun Nerede ne yaptığını hep bildim o da benimkini bildi.
Neyse evimiz kentleşme ye gidince kiraya ciktik bilirsiniz taşınma esnasında bu işler zor.bir düzen olmasi lazim bu işler 3 -4 ay sürdü mücadele kiraya çıkma falan.neyse

Gelelim bizim işimize. ...

Anneme diyorum ki anne bak gelmek isrltiyorlar.tamam kızım diyo ama ses yok .......

Bekliyorum bizimkilere soylesin diye ama ses yok......
Kızım bir türlü söyleyemiyor um bunda bir iş var diyo....

Günümüzde bu işin sırası kalmadı.
Kısmetini bulan evleniyor.
Biz de bozmuştuk sırayı.

Ki sizin yaşlara bakarak çoktan bozun diyeceğim artık.

Neyse o ara cok yakin bir arkabamizin kötü bir hastalığa yaşandığını duyduk başladık onunla ilgilenmeye ne yaptıysa ne ettiyse ailesi onu kurtaramadı ve 3 -4 ay içinde vefat etti nur içinde yatsin. Ama tabi biz hala bekliyoruz niye????

Çünkü birileri yas tutarken biz gulemezdik ...
Yas bitsin diye bekledik .tam kırk beşinci gün. Yine çoook yakın arabanızı kaybettik bu üst işte Kayıplar bizi çoook üzdü ama biz birbirimizden kopmadi hep bana teselli verdi.beni bir kere gördü yakından bu arada.ama konuşmadık hiç.
Baktım millet dağınık dedim beklemez el mahkum ama bu arada arkadaşım iyice huzursuz oldu.inanamadım haliyle...ama bir şekilde devam kararı aldık

40 gün daha bekledik ne oldu derseniz bir vefat daha .......
Ne denir allahtan gelen bir şey bekledik biraz daha amaç kimse uzulmesin
Kırılmasın millet yaş tutarken bunlar neyin derdinde demesin

Neyse 40 gün de onu bekledik bu arada kardeşi tutturmak evlencem ben diye bu arada bu büyük tabi ağirliğıni koy duysa da ben bir adım atamadik im için ona sırasını verdi eh ne yapalım kısmet böyleymış. .....dediki. ..

Amma ve lakin ben onlara bu Kayıplar yüzünden adım alamadığını anlatamadim
Allah büyük derler ya ben de öyle dedim ...
Bu

Bur süre sonra ablasının eşi bizim vefat eden arabanın hastalığına tutulmuş. Onlar da başladı koşturmaya .....uzuldum er tabiki bu sefer de ben onun bu haline sabır gösterdim çünkü o bana çok moral vermişti bende onun yanında oldum.

2 -3 ay tedavi gördü ancak vefat etti

Şaka gibi dimi.....

O arada kardeşi bastı nişanı bu bizimki şinirden kuplere bindi vay efendim sıra benim eniste yeni öldü ne acelesi var .ama dinleyen kim almışlar nikah gününü.

Neyse annesi demişki biz bekledik bekledik kızdan ses cikmadi ben oğlumu evlendireyim sonra siz demesin mi

Ben anladım durumu tabi tamam bekleriz dedim ama sanırım annesi benden bunca zaman neden ses çıkmadığını anlayamadi.yada oğlu iyi anlatamadi.neyse bekledik 5-6 ay daha.....Neyse bir vesile yaptık anneler tanıştı şimdilik. ...
Şimdi soruyorum bunca şeye rağmen iki kişi birbirini simsiki tutuyorum ben hala ablam mutsuz olur ben biraz daha bekleyelim mi diyeyim mi

Ya yeniyim biraz bundan sonra dikkat ederim canım ya pardonnnn:KK48:

Şimdi öncelikle konunun yeri burası değil.Konunuzu Bir Derdim Var :KK56::KK56::KK56: bölümüne taşımam gerekiyor ama konu açma şeklinizde yanlış olduğundan bu konunuzu kapatıyorum.BDV ye yeni bşr konu açarak ilk mesajınızla durumunuzu anlatınız.Bu şekilde konu açmayınız.Tek mesajla kısaca sorununuzdan bahsederseniz arkadaşlar fikirleriyle yardımcı olacaktır.Bu şekilde parça parça anlatarak olmaz...

Back