- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
- Konu Sahibi denizmavisi123
Kalan parayı napıyo birikiminiz var mı?yok elimde dursun diye evin ihtiyaclarini o karsiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan parayı napıyo birikiminiz var mı?yok elimde dursun diye evin ihtiyaclarini o karsiliyo
var canim ona atiyoKalan parayı napıyo birikiminiz var mı?
Yani bu kadın hiç kuaföre gitmeyecek mi hiç kendine bi dvd bi kitap alıp okumayacak mı elbise ayakkabı alamayacak mı arkadasları ile kahve icmeye cıkamayacak mı hangi birine hangi parayı yetistirecek bu kadın düsünen yook
aslinda esimin sadece bu ozelligi kotu onun disinda cok iyi bir koca ailesine beni hic ezdirmez bide aileme cok iyi davrabir ozel gunlerde hediye alir ben hasta olsam corba yapar bana cocuk gibi iyi bakar. beni hic kisitlamaz geldigime gitdigime karismaz. sunda kaynaklandiginu disunuyorum bakarken issiz kalmis anne baba sahip cikmamis cok ac yatmis para yetmiyecek pdikolojisi var
Tabi ki size ayırdıgı bütce ile iyi kocamı kötu koca mı buna dil uzatılmaz. Dediğiniz gibiyse ne ala .. Ama bu harclık meselesi bana dusunulmuyor sızın ihtiyaclarınız gbı geldi. Artan para ne oluyor birikiyor birikiyor yarın yıne ikiniz için harcanıyor ılla ki ama sende bu durumdan rahatsızsın belli ki bence gelecekten önce bugunu de bıraz dusunmeli eşiniz size verse sızde bırıktırebılırsınız ıllakı[/QUOTE
haklisin canim ama iste anca anlatabiliuorum bazi seyleri zamanla o da anlayacak ama ben yipraniyorum olan bana oluyor.
Calisalim iyi guzel. 3 aydir calismiyorum evde oturmaktan bunaldim ki 3 aydir evde oturdugum gun sayisi da 10 degildir yani. Ama calismiyorum diye kocamdan para mi almamaliyim ona yuk oluyorum eline bakiyorum diye bir sey yok.
Ben de sizin gibi dusunuyordum. Ama esim "ben evlendiysem bu evi gecindirmek, karima ve ileride cocuguma istedigini almak, hicbir seyini eksik birakmamak benim gorevimdir" kafasinda. Senin parana guvenip seninle evlenmedim. Benim calistigim sana, senin calistigin kendine der.
Konu sahibinin durumu harclik almak evet. Ama kocasi da sorumlulugunu bilmeli. Ev gecindirmenin adi harclik vermek degil.