Yardım edin :/

busdk02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
134
28
İyi geceler kızlar.
Ben özel bir üniversitede okuyorum yatay geçiş yapmak istiyorum.
Genel not ortalamam 3,24 yatay geçişim olur mu acaba.
Yatay geçiş yapan var mı aranızda.Kafa ya çok taktım .
Çok stress yapıyorum. Çünkü tüm arkadaşlarım başvuracak ve ben tek kalmak istemiyorum.
Şehir dışından da tercih yapacagım ama hangı şehirler olsun bilemiyorum.Üniversitelerin kalitesi de önemli.
Yardımcı olun :/ işin içinden çıkamadım.

3.24 iyi bir ortalama.
Hangi üniversite istediğinizde önemli tabi ama bence istediğiniz çoğu üniversite için geçiş yapabilirsiniz.

Hangi bölüm? Yani bölümğn geneline göre bu ortalama nasıl onu merak ettiğim için soruyorum.

Her unide her sinifta bu yatay geçiş muhabbeti olur ancak 50 kişilik sinifin 5 tanesi ya gecer ya gecmez

Arkadaşlarının yaptigini yapmak zorunda degsin. Yatay gecis yapmak icin onemli nedenlerin varsa yap yoksa ozenipte bu isleri yapmak akıl kari degil.

Özenmek değil sınıfta çok az kişiyiz ve özelde %50 bursluyum.Ondan dolayı ama sınıf az olunca herkes giderse tek kalmakda istemiyorum ve çıkmak da istiyorum.

Özenmek değil sınıfta çok az kişiyiz ve özelde %50 bursluyum.Ondan dolayı ama sınıf az olunca herkes giderse tek kalmakda istemiyorum ve çıkmak da istiyorum.

Herkes gidemez ayrıca bir sınıf icin belirli bir sınır vardir not ortalamasi daha iyi olanlar varsa belki 2-3 kisi anca gider.

Herkes gidemez ayrıca bir sınıf icin belirli bir sınır vardir not ortalamasi daha iyi olanlar varsa belki 2-3 kisi anca gider.
sınıf
Sınıf çok az kişi hangi üniversite olduğunu söylemek istemiyorum ama gerçekten cok az :) parmakla sayılacak kadar az

sınıf

Sınıf çok az kişi hangi üniversite olduğunu söylemek istemiyorum ama gerçekten cok az :) parmakla sayılacak kadar az

Sinifin hepsinin gitmesine izin verirler mi? Yani yonetmelikte boyle bir sey yok diye biliyorum. Ozel unide yr doc bi tanıdık var ondan biliyorum. Tabi her özel ayni olmaz ama ben sanmıyorum. O zaman sizin imzaladiginiz anlasmalar falan fes edilecek degil mi? Diger okula kaydirilacak kayitlar vs? Madem o kadar az neden gitmek istiyorsun ki? Hangi sehirdesin bu arada

Üniversiteye bağlı olarak 3.00 not ortalamasının üzerideki öğrenciler yatay geçiş başvurusunda bulunabiliyor. Senin ortalaman 3.24 olduğuna göre bu durumda avantajlısın.

İstanbuldayım.Hem özel bir durum var hem de para ödememek için.Herkes başvurabılıyor ve olursa isterse gidebiliyor.Herkes yapamaz diye birşey yok oyle biliyorum.

Nerden çıkardın sınıfın hepsinin gidebileceğini?
Malesef öyle bi'dünya yok bir sınıftan taş çatlasa 2-3 kişi gidebiliyor. Hem kontenjan hem de puanlarınıza göre asil ve yedek olarak listeye giriyosunuz puanı yüksek olan gidiyor.

Evet puana göre gidiliyor ama zaten biz sınıfta 5 kişiyiz.Sınıfın hepsi gidebilir .Ama başka ünilere .Zaten bir unıversıte en fazla 3 kısı alıyor en az 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…