Sivilceli Ciltler yardım edin !!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

almina96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
7
1
28
Kızlar lütfen bana çok iyi kremler, losyonlar önerin fiyati falan önemli değil artık. açılan konuları okudum herkes farklı kremler kullanmış ama sonucu bebek gibi cildi olmuş. Hangisini kullanacagimi bilmiyorum kafam çok karıştı.

Şimdi sorunlarımi söyle yazayım;
Lise 1 e kadar yüzüm bembeyaz puruzsuzdu hatta herkes çok begenirdi yüzümü. Ama sonra alnimda sivilceler çıkmaya başladı şu an lise sondayim ama sivilcelerim durmak bilmiyor.! Sivilce kremleri kullanıyorum ama sadece çıkan sivilceyi yok ediyor sonra tekrar çıkıyor. Yuzumde cenemde cikmiyor fazla ciksada 1-2 tane alnim ve burnum çok fazla yagli ama yanaklarim falan oyle değil .Kullandığım kremlerden dolayi galiba yüzümün renk dengeside bozuldu. Çok fazla değişik ilaçlar kullandim. Cildiyeciye gittim adam hicbirseyden anlamiyor. Artık son çarem sizsiniz. Kızlar şu sivilceleri kökten kurutacak bi ilaç söyleyin. Ve ayrıca sivilcelerden kalan izlerimde var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…