• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın

Çocuğunuz hastalandı diye direkt kızdan geçti derseniz eşinize tabii ki tepki verir. Aynı şeyi eşiniz yapsa, yani o gün kayınvalidenize değil de kendi annenize bırakmış olsaydınız çocuğunuzu, ablanızın ya da abinizin hasta çocuğuda gelseydi oraya ve çocuğunuzda aynı gece hastalansaydı eşinizde o çocuklardan geçti deseydi sizde alınırdınız. Çocuklar bazen hiç evden çıkmadan da hasta olabiliyorlar, o zaman kimden geçiyor çocuğa. Hatta bazen havadaki virüsten bile mikrop kapabiliyorlar. Ayrıca işiniz var diye çocuğunuzu babaannesine bırakmışsınız ilgilenmişler, hasta olmasını karşı tarafa mal ediyorsanız o zaman çocuğunuzu kimseye bırakmayacaksınız. Eşiniz belli ki bu tür eleştirilerinizden bıkmış olsa gerek ki patlamış, bu konuda sizi nasıl savunabilir ki. Ben olsam görümcenizin yerinde ben de kırılırım bu söylediğinize.

Hem eşine serzenişte bulunmuşsun,onun tepkisine rağmen kalkıp hem de görümceye söylemişsin.hatalısın bu konuda.hasta olan senin çocuğun da olabilirdi ve öteki çocuğa senin çocuğun da bulaştırabilirdi.abartmışsın

eşiniz ve karşı taraf haklı gibi geldi, eşiniz sürekli böyle yapıyorsun falan demiş ve tepki vermiş, demekki daha önce bu tarz şeyler olmuş. ve görümcenize kızdan bulaştı demişsiniz kendiniz söylemişsiniz, bu tarz şeyleri sürekli yapıyorsanız çok itici, banada yapılsa bende tepkimi koyarım yani

İyi de ben gorumce me söylerken sanırım dedim çocuk bu geçer benimkinden de bulasabilirdi dedim zaten eşimin gereksiz söylenmesini de samimi bulduğum için gorumceme anlattım daha neye alinicaklar ki onu anlamadım hadi alındı kendisi bana söylesin niye en büyük gorumcem arayıp söylüyor ki ne alaka yani bide sitemde bulunuyor biz çocuğa gözümüz gibi bakiyoru diye normalde bakmaya gelmiyorlar keyfi biseyden dolayı bırakmadım ki

Hastamız vardı ameliyat olcak ondan dolayı ben kendim gönderdim istemesek gondermezdim bile

İyi de ben gorumce me söylerken sanırım dedim çocuk bu geçer benimkinden de bulasabilirdi dedim zaten eşimin gereksiz söylenmesini de samimi bulduğum için gorumceme anlattım daha neye alinicaklar ki onu anlamadım hadi alındı kendisi bana söylesin niye en büyük gorumcem arayıp söylüyor ki ne alaka yani bide sitemde bulunuyor biz çocuğa gözümüz gibi bakiyoru diye normalde bakmaya gelmiyorlar keyfi biseyden dolayı bırakmadım ki

söyleyiş tarzı önemli bence, onlar iyi niyetten bakmışlar sizde iyi niyetten vermişsiniz, ben olsam sizin yerinizde çocuk hasta havalardan heralde derdim. kızdan geçti demezdim. çünkü alınabilinir bu durumda. gayet normal alınmaları

Nefret edıyorum desem
bunu da konuşmalarınıza yansıtıyorsanız ses tonunuza falan
eşiniz anlıyordur.. ve de eskiden hiç durmadan
onları şikayet ettiyseniz ondandır bu tepki

ne dedikoducu aile imiş o ona bu buna yetiştirip duruyor..

Bişey yapsada olay çıksa gibi olmuş tepki:KK23:
(Teşbihte hata olmaz, olay derken başka bi ifade bulamadım tabirim abartı ama siz anladınız onu:KK5: )

Aynen öyle bişey dese de abartsak diye bekliyorlarmis bundan 5_6 ay önce falan di eşimle ablaları konuşmuyordu bi ablası hariç ve konu neydi bilmiyorum benim yanımda konusulmasini sevmiyorum çünkü bir ablasina benim hanımına bundan sonra bişey desinde görelim yeter hep senin karın böyle senin karın şöyle diyo o kendi kocasına baksın diyordu ben girince sustular bana garezi buradan bence aksine kaynanamlar bundan önce eşimin bir kaç cümlesinden dolayı gelmeyi gitmeyi kesmislerdi bende acaba benden kaynaklı bişey mi diye hemen sordum Yani seninle alakası yok biz senden çok memnunuz lar havada uçusuyordu eee şimdi ne oldu da bir anda kötü gelin oldum ben onu anlamadım eşim yüzüme bile bakmıyor bu nasıl iş

Back
X