- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Derbi de değil ama yeter ki maç olsun onlara :))Ailecek kutlayın bu seferlik. :) Benim gibi fanatikse maçı hiç birşeye değişmez. :) Önemli bir maç mı, derbi falan mı?
Bu sefer ailecek kutlayın,sizin aileniz,eşinizin ailesi hep birlikte ya da maçtan birgün sonra da kutlayabilirsiniz ya da bir gün önce.Merhaba arkadaşlar. Benim bir derdim var. Daha doğrusu dert de değil ama bi program yapmam gerekiyor. Haftaya eşimin doğum günü var. Aynı gün tuttuğu takımın maçı var ve her maçta benim ailemi davet ediyor eşim. Birlikte izliyorlar. Ben güzel planlar yapmıştım. Onu evden uzaklaştırıp romantik bi yemek hazırlayıp evde süslemeler yapmayı planlıyordum ki şimdi öğrendim ki maç var!
Ben ne yapsam ki kızlar bi önerisi olan var mı. Bu ilk doğumgünü olacak evlilikten sonra. Çok da heveslenmistim ben ya.
Derbi de değil ama yeter ki maç olsun onlara :))
Gözleri başka bişi görmüyor :)
Onun ailesi olsa hepbirlikte kutlarız ama benim ailem gelecek yani biraz emrivaki gibi yaa. En fazla bi pasta keseriz hep birlikte ama heyecanı olmaz gibi.
Eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz bu aralar. O yüzden sadece benim ailemle olacak. Diğer türlü olsa güzel bile olabilirdi aslinda.Bu sefer ailecek kutlayın,sizin aileniz,eşinizin ailesi hep birlikte ya da maçtan birgün sonra da kutlayabilirsiniz ya da bir gün önce.
Sanirim en mantıklı önceki gece 00.00 da yapmak olacak. Yapcak bişi yok ya sanssiz miyim neyim bilemedim. E be mac bari o gün olmasaydı!Doğum günü gecesi yapsan yani tam 00:00 ra girerken evde de güzel bir süpriz yapabilirsin. Bende fanatiğim ya maç olunca gözüm birşey görmüyor. Kuzenim evlendi derbi maç vardı düğün salonunda çıkıp karşıda maç izledim abiye kıyafetlerle
Istanbula gitmek mi. Derbi filan olsa güzel olurdu aslında ama önemli bi maç bile değilBence maça götürün. En büyük hediye ve surpriz bu olurdu..
Istanbula gitmek mi. Derbi filan olsa güzel olurdu aslında ama önemli bi maç bile değil
Evet en mantıklisi öyle olacak sanırım. Akşam yemeği hayal olur ama daha iyisi de gelmiyor aklıma.Himmmm. Benim de esimin yaklasti dogum gunu. Evde kutlariz biz zaten. Bi arkadas demis gece 00'da kutlarsiniz hem kimse de olmamis olur. Güzel olur...