yardim edin

brcsny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
9
0
26
17 yasindayim kasiklarimda bir agri ara ara üşüme ve terleme asidi halsizlik uyku hali ve vücudunda agri hissesiyorum . bazen karnima agri giriyor. Kasiklarimda agri ve sanki patlayacakmis gibi. Ve bu 1haftadir sürüyor. Belki kendime gelirim diye vitamin hapi aldim ama sabah kalkiyorum biraz iyi hissediyorum daha sonra yine ayni usuyorum terliyorum ve uykum geliyor sizce nedeni ne nolur yardim edin

Regl ağrısı falan olmasın
Bir doktora görün biz bir şey söyleyemeyiz

Ah canim doktor degilizki sana buradan teshis koyalim. En kisa surede doktora git. acil sifalar diliyorum sana.

1 haftadır böylesin ve doktora gitmedin mi? İlk işin doktora gitmek olsun,biz buradan teşhis koyamayız,karın ağrısının bir sürü nedeni olur,ayrıca doktora danışmadan vitamin hapı kullanmayın,eğer vitamin hapına ihtiyacınız varsa,doktor kan testi yaparak vitamine ihtiyacınız var mı yok mu söyler.

Belirtiler usutme belirtilerine benziyor gibi.
Ama bak bir haftadır boyleyim diyorsun, en azından sağlık ocağına gideydin ya.

Regl günüme 6gun var acaba ondan mi diyorum ama

bu yaştasın doktora hemen gitmen iyi olacak,ilerde kötü sonuçlar çıkabilir.1 haftadır bu işkenceyi çekmeyi neden tercih ediyorsun onu da anlamış değilim.

Idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Doktora git canm,bekleme. Geçmiş olsun

Regl günüme 6gun var acaba ondan mi diyorum ama

benim 1 hafta varkan oluyor bunlar ama sık sık değil aralıklarla . Yinede kesinlikle git doktora. her reglden önce böyle olmayıp şimdi başladıysa reglden değildir.

Tatlım idrar yollarını veya yumurtalıklarını üşütmüş olabilirsin. Bizleri dinle ve en yakın zamanda bir doktora görün.

Doktordan gün alayim dedim ayin 9una veriyor ya simdi baktiramiycamda

Doktordan gün alayim dedim ayin 9una veriyor ya simdi baktiramiycamda
Aile hekiminede gidebilirsin,eğer ciddi birşey olursa onlar yönlendirir zaten.Sabah aç karnına aile hekimine git,belki kan tahlili falanda yapar.

Doktora git canım acaba ayağınımı üşütüyomusın diye düşündüm ama farklı şeylerde var

Son bi kaç gündür yemek yiyemiyorum sadece çorba içim almiyor

Aynı olay benim başıma geldi ve 4 gün önce yediğim tavuktan olduğunu öğrendim yani o süre içinde zehirleyecek bir şey yemedim çünkü. İdrar yollarınıda üşütmüş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…