• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin

melodi_1

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
151
66
298
6 önce düşük yaptım ve kürtaj oldum 4 aydır korunmuyoruz hamile kalamadim. Bi tanıdığım düşükten sonra tüpler tikana bilir dedi böyle olma ihtimali var mı aklımı karıştırdı lütfen yardım edin böyle birşey başına gelen var mı :-(

6 önce düşük yaptım ve kürtaj oldum 4 aydır korunmuyoruz hamile kalamadim. Bi tanıdığım düşükten sonra tüpler tikana bilir dedi böyle olma ihtimali var mı aklımı karıştırdı lütfen yardım edin böyle birşey başına gelen var mı :-(

Benim bildigim oyle bise yok cnm seni korkutmuslar kulak asma onlara bazilari kurtajdan bi ay sonra hamile kaliyo bazilari ise bi yil sonra sen stres yapma ve korunma akisina birak allah in izniyle yine hamile kalacaksin kimseyi dinleme stres yapma

Ben de öyle birşey duymadım. Hiç endişelenme. Moralini yüksek tutmalısın ve dua et ve kendini Allah'a teslim et. Tekrar hamile kalacaksın inşallah. Ben senelerdir ikinci çocuk istiyorum ama bende çikolata kisti olduğu için olmuyor, tüp bebek de denedik tutmadı ama hiç ümidimi yitirmedim. Inanıyorum ki Allah hakkında en hayırlısı neyse onu verecek bana. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :) Bence sen gülümse arkadaşım. Hoşçakal.

Çok teşekkür ederim cevaplariniz için zaten canım burnumda bide kız böyle demesin mi oldum olası dengesiz patavatsiz çok sever böyle laf sokmaları. Şimdide hamile kalamiyorum çok canım sıkıldı doktora da gittim bekle diyor henüz erken diyor inşallah tekrar o güzel duyguyu yaşarım. Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün

Back