• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım edin...!!

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
163
mrb kızlar sizden yardım istiyorum saçlarım şuan kızılımsı enson loreal badem kahveye boyamıştım kızıl oldu amaben

$dalgalı-uzun-küllü-kumral-saç-modeli.jpg böyle bi saç rengi istiyorum nasıl eldeedebilirim hangi marka ve kaç numarayı almalıyım enazından şimdilik buna yakın bi renkte elde etsem yeter ilk başta. Yardımlarınızı bekliyorum bir iki hafta içinde boyamak istiyorum yardım edin lütfen!!

Saçının resmini atsan aslında.Koyu renk ve kızıl yasımalı mı yoksa tümü kızıl mı?

Kızılsa küllü renkler yapman için birkaç işlem birden yapman gerekiyor.Senin koyduğun foto baya küllü hatta yeşilimsi.Ben beğenmedim.
Benim de hafif kızılıık vardı şunu kullandım ;

$43737011_H.jpg

..ve gayet hoş oldu.Kızıllık gitmedi ama hoş bir ton oldu.zaten aktıkça kızıllık hafifliyor.Sen direk küllü kumrala boyarsan direkt koyulur saçın.yada şunu deneyebilirsin.

$pr_01_6384_max.jpg

Saçının resmini atsan aslında.Koyu renk ve kızıl yasımalı mı yoksa tümü kızıl mı?

Kızılsa küllü renkler yapman için birkaç işlem birden yapman gerekiyor.Senin koyduğun foto baya küllü hatta yeşilimsi.Ben beğenmedim.
Benim de hafif kızılıık vardı şunu kullandım ;

Eki Görüntüle 808395

..ve gayet hoş oldu.Kızıllık gitmedi ama hoş bir ton oldu.zaten aktıkça kızıllık hafifliyor.Sen direk küllü kumrala boyarsan direkt koyulur saçın.yada şunu deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 808397

Güneşte kızıl kızıl parlıyor ama gölgede koyu duruyor. Bu gösterdiklerinde kızıllık varmı? Bide biri bana kızıllıktan kurtulmak icin direk 6.0 a boya dedi ama nekadar dogru bilmiyorum.

7.0 da kızıllık var canım. 7.1 9.1 ler filan sana olmaz zaten saçın açılmadan.Açılması şart.
benim kızıl gibiydi saçım ama şöyle bir kızıllıktı ;

$kizil-sac-nodelleri2.jpg

senin tahminimce saçın kızıl yansımalı koyu kahve?
Eğer öyleyse 3-4 ton açıcı al palettenin onla rengini baya kırabilirsin.sonra üzerine küllü bir renk uygula.Ama istediğin tonun 1-2 ton açığına boya.Yoksa koyultursun saçını canım

7.0 da kızıllık var canım. 7.1 9.1 ler filan sana olmaz zaten saçın açılmadan.Açılması şart.
benim kızıl gibiydi saçım ama şöyle bir kızıllıktı

senin tahminimce saçın kızıl yansımalı koyu kahve?
Eğer öyleyse 3-4 ton açıcı al palettenin onla rengini baya kırabilirsin.sonra üzerine küllü bir renk uygula.Ama istediğin tonun 1-2 ton açığına boya.Yoksa koyultursun saçını canım

Evet benim saçim kizil yansimali kahve açıcı kullanmadan boyasam olmaz mı ki hiç kullanmadım açıcı cesaret edemiyorum. 6.0 alsam nasil olur önce bi kızıllığı kaybediyimde rengini ikinci boyamayada açabilirim.

Back