• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin :(

tubiley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
49
16
98
İstanbul
Merhabalar;

siteyi kullanmayı çok iyi bilmiyorum. Umarım yanlış yere yanlış şeyler yazmıyorumdur. 1,5 aylık evliyim. İlk birlikteliğimizde çok korktum. sonra yavaş yavaş eşiminde desteğiyle bunu yendim gibi. ama hala acı çekiyorum :( eşim yavaş yavaş girmeyi deniyor girerken bişi yok gel git yaparken canım çok acıyor. bir sürü yazı okudum bin bir çeşit şeyler yazıyor. acıyacak diye korkumdan o ana gelince dona kalıyorum ve sanırım kendimi kasıyorum. ne olur bana yardım edin.

yok değilim siteyi düğünümden önce incelerken açmıştım ama kullanma fırsatım olmadı hiç bugün yaşadığım sıkıntıyla ilgili yazılar okurken bende yardım istemek istedim .

ya sadece kendimi kastığım için oluyordur değil mi bir çok sitede saçma sapan şeyler okuyorum kafam iyice karışıyor

canım şöyle söyliyim bende aynı problemi yaşadım qeçmedikçe iyice sıkıntı yaptım ama benim yeni ewlenen bi arkadaşım daha aynı şeyi yaşıyordu 4.ayıydı sonra qeçti dedi banada kendimi kasmamamı rahat olmamı söyledi ben çok rahat olmaya çalıştıqım halde aynı sorunu yaşıyordum sonra birqün acıycak mı diye hiç düşünmek istemedim ona odaklanmadım diqer türlü soquyorsun hep korkuyorsun inşallah qeçer canım ben 2.ayda qeçti ve karışmak qibi olmasın fakat ne kadar sık yaprsan o kadar çabuk qeçiyor qibi qeliyor sıkma canını

canım şöyle söyliyim bende aynı problemi yaşadım qeçmedikçe iyice sıkıntı yaptım ama benim yeni ewlenen bi arkadaşım daha aynı şeyi yaşıyordu 4.ayıydı sonra qeçti dedi banada kendimi kasmamamı rahat olmamı söyledi ben çok rahat olmaya çalıştıqım halde aynı sorunu yaşıyordum sonra birqün acıycak mı diye hiç düşünmek istemedim ona odaklanmadım diqer türlü soquyorsun hep korkuyorsun inşallah qeçer canım ben 2.ayda qeçti ve karışmak qibi olmasın fakat ne kadar sık yaprsan o kadar çabuk qeçiyor qibi qeliyor sıkma canını

çokk teşekkür ederim bende tamamen psikolojik olduğunu inanıyorum o yüzden destek almaya ihtiyacım var evet acıyacakmı diye düşünmekten kendimi veremiyorum. eşim çok anlayışlı allahtan hiç üstüme gelmiyor oda rahatlatmaya çalışıyor kendimi bunu yaşayan tek insanmış gibi hissediyorum ay ne zor işmiş

benım arkadasımdada aynısı vardı doktora gıttı doktor parmagıyla egzersız verdı kıza saga sola one arkaya parmagıyla masaj yapmasını soledı vajınasına bu sekılde arkadasım yendı ama bence bır doktora gıt

Canım bir jinekoloğa gitsene. Zaten her kadının cinsel hayatının başlamasından sonra doktora gitmesi gerekir.

Merhabalar;

siteyi kullanmayı çok iyi bilmiyorum. Umarım yanlış yere yanlış şeyler yazmıyorumdur. 1,5 aylık evliyim. İlk birlikteliğimizde çok korktum. sonra yavaş yavaş eşiminde desteğiyle bunu yendim gibi. ama hala acı çekiyorum :( eşim yavaş yavaş girmeyi deniyor girerken bişi yok gel git yaparken canım çok acıyor. bir sürü yazı okudum bin bir çeşit şeyler yazıyor. acıyacak diye korkumdan o ana gelince dona kalıyorum ve sanırım kendimi kasıyorum. ne olur bana yardım edin.

ben de yeni evliyken baya sıkıntı çektim resmen gözümden yaş geliyordu en sonunda doktora gittim meğer enfeksiyon varmış bende ondan acıyormuş sen de mutlaka bir doktora git derim

Back