• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin

zorolanbeklemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
207
1
26
Muğla
6 haftalık hamileyim. son üç haftadır aralıklarla lekelenme şeklinde kanamam oluyor.progesteronda kullanıyorum ama durmuyor bi türlü sizce neden olabilir.
lütfen çok korkuyorum ccevap verin

Canım korkma ne olur.Eğer bebeğinin kalbi atıyorsa kolay kolay bişey olmaz insallah.Öbür türlüde Allah esirgesin.
Senin icin dua ettim simdi bu arada ek bilgi bende hamileliğimi son birkac haftaya kadar hep kanamayla geçirdim..

geçmiş olsun canım aynı benimde lekelenmeler le başladı yattım hiç bir iş yapmadım progestan 3 tane birden içiyordum. ama benim adet kanaması gibi gelmeye başlayınca doktora gittim yine. düşürdüm bebeğimi. korkutmak için demiyorum sağlıklıysa her türlü yaşar bebeğin ama stres yapma o yüzden de artıyor ben artık tuvalete gitmeye pede bakmaya korkar olmuştum. çok aşırı stres yapmıştım ama malesef rabbim böyle uygun gördü. inşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur.

Öncelikle geçmiş olsun..
Merak etme geçek anlamda kanama olmadığı sürece hiç bir şekilde soun olmaz bende cok yaşadım dr.um hiç korkma kandan kork dedi..stres yapma inan bunlar önemli şeyler..Su içmeni arttır lütfen..

Back