yardım edin :(

acil2013

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
58
0
16
İzmir
ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim onda siğil varmış bana da geçmiş tam vajina girişinde çok küçük. doktor henüz küçk yakalım dedi ama korkuyrum elma sirkesinin iyi geldiğini duydum dökünce görünmeyen lezyonlarda görünüyomuş döktüm tek yer beyazlaştı acaba bi tane mi ? vajina içinde olabilir mi ? bakireyim içeri girmessini zar engeller mi ?

zar nasıl engellesin canım taştan duvar değil ya. ama ilk çıkanı tedavi ettiysen yayılacağını sanmıyorum. elma sirkesi de iyidir ama benim bildiğim en etiki incir yaprağının sütü. yaprağı daldan koparınca içinden süt akıyor onu sürüyorsun ama taze büyük bi yaprak kopar ve onu süreceğin zaman tekrar kır içinden akanı siğile sür. bundan sonra da dikkatli ol, geçmiş olsun.

ya bilmiyorum korkuyorum.hyr henüz tedavi ettirmedim zaten 2 gün önce öğrendim bunu ama o siğil bnde 1 aydır var yayılmış olabiir mi ondan korkuyorum.Ve bu virüs vücuda girdi mi çıkmıymuş doğru mu ilerde bi başkasıyla evlenirsem ona da mı bulaşcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…