- Konu Sahibi mutluolmak
-
duneadin bilmiyorum şu ilacın adını tam yazsana özel mesaj at bana gitsin:) öğrenciyim de bilmiyorum öğrenciler mi çiyormuş ben hayatımda fazla ilaç kullanmadım bilmiyorum o yüzden.Böyle bi sorunum da yoktu önceden bu yurda geldim oldu.ic p...lorayi yat gitsin..yan etkiside yok hemde vucudun ve kafan dinlenmis olur..ogrencisin bunu bilmen gerekir...:)))
tamam içerim sukut ama başka tavsiyeleriniz yok mu bunun bir rahatsızlık olduğunu biliyorum da bu durum evde olmuyor yurda gidince oluyor.canım arkadaşın yazdığı p..s..f...l..a şurubunu bende içtim bitkisel yan etkileri olmayan bi şurup uyumana 1-2 saat kala iç uykunu getirip sinir sistemini güçlendiriyo.sonrada uykun düzene giriyo.pahalı değil fiyatı.ama yinede bu sorunun için hekimden destek istemen daha iyi
kediotu aldım ama internette bi kediotu var bi de kediotu kökü var ikisi farklı şeyler.Kediotu mu alacağım kedi otu kökü mü çünkü internette araştırdım ilk kediotu diyordu sonra tekrar baktım kediotu kökü dediğini gördüm.Hangisini alayım.Kediotu iç doğaldır içemiyorsan ilacını al eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?