Davranış Bozuklukları yardım edin

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

asabi_nazli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
3
0
36
Bolu
arkadaşlar ben forumunuza yeni katıldım ve size birşey sormak istiyorum benim 13 yaşında bir oğlum var utanarak söylüyorum ama 3 aydır mastürbasyon yaparken görüyorum şuanlık kendisiyle konuşmadın ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edermisiniz

canım sen niye konuşacaksınki bu durumu eşine ilet erkek erkeğe daha güzel konuşurlar çocuk seninle konuşursan utanır

bu durum normal aslında. Çocuk yanlış birşey yapmıyor. Bunun kötü birşey oldugunu yapmaması gerektiğini söyleyip, aşırı tepki gösterirseniz yada bunun için cezalandırırsanız , yanlış bilgiler verirseniz psikoseksüel gelişimi etkilenebilir. İleride bu kendi ilişkilerine yansır. Burada babanın cinsellik ve ergenlik ile ilgili çocugunu bilgilendirmesi lazım. Ama suç işliyormuş gibi davranmak hata olur. Hormonlarında etkisi ile oluyor. Siz bilmesenizde bu olmaya devam edecektir.Çocuklar 2 3 yaşlarında da farkında olmadan , anlam yüklemeden bunu yapıyorlar. Bu gelişimin bir parçası. Bu yaşta cinsel kimliğini oturtmuş kadın erkek rollerini öğrenmeye başlıyor. Bir danışman ile görüşürseniz onlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…