• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

nkayni53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
4
1
1
21
sevgilimle korunmalı ilişkiye girdik ondan 2-3 gün önce reglım bitmişti ilişkiye gireli 1 hafta oldu ve regl olmuş gibi sürekli kan geliyor sebebi nedir sizce yumurtlama dönemindeyim ayrıca antidepresan ve çeşitli ilaçlarda kullanıyorum

Hamile kalmışsanız bile bu kadar kanamaya emin olun düşmüştür zaten ama içiniz rahat etmiyosa bi test yapın yada bi kan verin
Prezervatifte yırtılma patlama vs olmadı hiçbir sorun olmadı kontrol ettik nasıl hamile kalabilirim ki idrar yolu enfeksiyonum sürekli tekrarlamakta çok sağlık sorunum var enfeksiyon kaynaklıda olabilir mi hamile kalma olasılığımın olmadığını düşünüyorum üstelik doğum kontrol hapıda kullandım

Prezervatifte yırtılma patlama vs olmadı hiçbir sorun olmadı kontrol ettik nasıl hamile kalabilirim ki idrar yolu enfeksiyonum sürekli tekrarlamakta çok sağlık sorunum var enfeksiyon kaynaklıda olabilir mi hamile kalma olasılığımın olmadığını düşünüyorum üstelik doğum kontrol hapıda kullandım
Tatlım hamile olabilirmiyim diye sen sormadın mı burdan? Sen biliceksin olabilirmi olamaz mı? Düzgünce önlemlerini alıp korunabildin mi korunamadın mı? Prezervatif yırtıldımı yırtılmadı mı? Kimse bilemez bunları. Kanamana gelince ya kullandığın ilaçlardan, ya düşük yapıyosun yada farklı bi sorunun var kist gibi bunlarıda ancak bir kadın dogum uzmani bilebilir.

Canim o kadar kısa süre de hamile kalman mümkün değil. İctigin ilaçlardan kaynaklı olabilir yada bir kadın doğuma görün istersen. Hamile kalman için yumurtlama zamanından bı 7 gün filan geçmesi gerek benim bildiğim . İçini ferah tut

Back