Mevsimseldir, her ay düzenli olacaksın diye bişey yok bazen düzensizleşir. Oy ya, elimde değil güldümMerhaba iyi gunler
Uni ogrencisiyim normal adetimden1 hafta once erkek arkadaşımla bi defaliga mahsus sürtünmeyle ilişkiye girdim kesinlikle boşalma olmadi zevk suyundan şüpheleniyorum ve adetim 4 gün gecikti ve ben hala adet olmadim bacaklarimda sirtimda agri var sabahlara kadar uyuyamiyorum korkudan hamilemiyimdir sizce lutfen bana cevap verin
Korkma zevk suyundan da hamile kalan ne biliiimCok korkuyorum sancim var ama adet olmuyorum
Zevk suyu ile de hamile kalabilirsiniz ama sizde birleşme olmamış zaten..Merhaba iyi gunler
Uni ogrencisiyim normal adetimden1 hafta once erkek arkadaşımla bi defaliga mahsus sürtünmeyle ilişkiye girdim kesinlikle boşalma olmadi zevk suyundan şüpheleniyorum ve adetim 4 gün gecikti ve ben hala adet olmadim bacaklarimda sirtimda agri var sabahlara kadar uyuyamiyorum korkudan hamilemiyimdir sizce lutfen bana cevap verin
Zevk suyu ile de hamile kalabilirsiniz ama sizde birleşme olmamış zaten..
Bence de yetmeli.Bu kadar korku yeter
Imkansiz oturtmaya çalışmıyorum sadece korkuyorum kasik bel ve bacak ağrılarım var ve adetim normalda biraz düzensiz ama bilmiyorum ya cok korkuyorum insallah dedigim gibidirSürtünme, zevk suyu ve hamilelik ????????????
Gerçek dünyaya dönün imkansızı oldurtmaya çalışmayın..
Korkunu anlıyorum ama zevk suyundan korkman için gerçek bir birleşme yaşaman gerekir..Imkansiz oturtmaya çalışmıyorum sadece korkuyorum kasik bel ve bacak ağrılarım var ve adetim normalda biraz düzensiz ama bilmiyorum ya cok korkuyorum insallah dedigim gibidir
Cok tesekkur ederim bi nebze icin rahatladı daha once hic uasamadigim icin biliyorum internetten baktim oluyor dedi belkide stres yaptığım icin afetinde gecikiyorKorkunu anlıyorum ama zevk suyundan korkman için gerçek bir birleşme yaşaman gerekir..
Stresten, havadan her şeyden gecikme olabilirCok tesekkur ederim bi nebze icin rahatladı daha once hic uasamadigim icin biliyorum internetten baktim oluyor dedi belkide stres yaptığım icin afetinde gecikiyor
Bugün adetinin gecikmesinin 7. Günü hala adet olmadim gidip test aldim yaptim negatif çıktı dogrudur inşStresten, havadan her şeyden gecikme olabilir
Öyledr canm.. Adetn 7. Günü negatif çktığına göre birşey yoktur..Bugün adetinin gecikmesinin 7. Günü hala adet olmadim gidip test aldim yaptim negatif çıktı dogrudur inş
Baya bi stres yaptığım doğru ayriyeten evhamlı davrandım ama olsun eğer basite alsaydım ilerde yine yapma olasılığım yüksekti bu olaydan sonra asla yapamamStresten gecikmiştir ..sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük
Ayrıca uyuyamayacak kadar korkunuz varmış.. bundan sonra pişman olacağınız şeyleri yapmadan önce tekrar düşünün ..
Cok tesekkur ederim cidden cevaplarınız benim icin onemliÖyledr canm.. Adetn 7. Günü negatif çktığına göre birşey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?