• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yardim edin

Ayse5475

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
15
4
1
26
Merhaba iyi gunler
Uni ogrencisiyim normal adetimden1 hafta once erkek arkadaşımla bi defaliga mahsus sürtünmeyle ilişkiye girdim kesinlikle boşalma olmadi zevk suyundan şüpheleniyorum ve adetim 4 gün gecikti ve ben hala adet olmadim bacaklarimda sirtimda agri var sabahlara kadar uyuyamiyorum korkudan hamilemiyimdir sizce lutfen bana cevap verin😢😢😢

Merhaba iyi gunler
Uni ogrencisiyim normal adetimden1 hafta once erkek arkadaşımla bi defaliga mahsus sürtünmeyle ilişkiye girdim kesinlikle boşalma olmadi zevk suyundan şüpheleniyorum ve adetim 4 gün gecikti ve ben hala adet olmadim bacaklarimda sirtimda agri var sabahlara kadar uyuyamiyorum korkudan hamilemiyimdir sizce lutfen bana cevap verin😢😢😢
Mevsimseldir, her ay düzenli olacaksın diye bişey yok bazen düzensizleşir. Oy ya, elimde değil güldüm 😄

Sürtünme, zevk suyu ve hamilelik ????????????
Gerçek dünyaya dönün imkansızı oldurtmaya çalışmayın.. ✋

Merhaba iyi gunler
Zevk suyu ile de hamile kalabilirsiniz ama sizde birleşme olmamış zaten..

Sürtünme, zevk suyu ve hamilelik ????????????
Gerçek dünyaya dönün imkansızı oldurtmaya çalışmayın.. ✋
Imkansiz oturtmaya çalışmıyorum sadece korkuyorum kasik bel ve bacak ağrılarım var ve adetim normalda biraz düzensiz ama bilmiyorum ya cok korkuyorum insallah dedigim gibidir

Imkansiz oturtmaya çalışmıyorum sadece korkuyorum kasik bel ve bacak ağrılarım var ve adetim normalda biraz düzensiz ama bilmiyorum ya cok korkuyorum insallah dedigim gibidir
Korkunu anlıyorum ama zevk suyundan korkman için gerçek bir birleşme yaşaman gerekir..

Korkunu anlıyorum ama zevk suyundan korkman için gerçek bir birleşme yaşaman gerekir..
Cok tesekkur ederim bi nebze icin rahatladı daha once hic uasamadigim icin biliyorum internetten baktim oluyor dedi belkide stres yaptığım icin afetinde gecikiyor

Cok tesekkur ederim bi nebze icin rahatladı daha once hic uasamadigim icin biliyorum internetten baktim oluyor dedi belkide stres yaptığım icin afetinde gecikiyor
Stresten, havadan her şeyden gecikme olabilir 😌

Stresten gecikmiştir ..sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük
Ayrıca uyuyamayacak kadar korkunuz varmış.. bundan sonra pişman olacağınız şeyleri yapmadan önce tekrar düşünün ..

Stresten gecikmiştir ..sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük
Ayrıca uyuyamayacak kadar korkunuz varmış.. bundan sonra pişman olacağınız şeyleri yapmadan önce tekrar düşünün ..
Baya bi stres yaptığım doğru ayriyeten evhamlı davrandım ama olsun eğer basite alsaydım ilerde yine yapma olasılığım yüksekti bu olaydan sonra asla yapamam :KK12:

Back