YARDIM EDİN :(

Ahh be canım yaaa uza git hayta gibi kimlen geziyosan gez, bana uzak Allaha yakın ol deee ve bak önüne ya. Valla öle kızıyorum ki yanlış anlama kardeşim sayılırsın gelip seni iki tokatlayasım var :KK12::halay: eyyy gidi bırak allasen ciğeri beş para etmez kişiliksiz adamlrın peşinde ne kendini heba ediyon, utanmıyonda hiç onun için döktüğün gözyaşlarından :lülülü:
Sen onun dediklerini boşver herkes konuşuyo sen icraata bak. Onun dediklerine ve isteklerine göre değil, kendi doğruların ve bildiklerin yolunda hareket et. Ve hemen o gözyaşlarını kes. İnan herşey çok güzel olacak üç beş ay sabret:super:
Ne güzel yazmışsın yüzümü gulumsettin sağol. Çok takıntı yapmışım böyle saçma sapan kuruntularla yaşıyorum beynimdeki konuşanı susturamiyorum akıllı biriyim sadece iradesizim.

canim o adamdan sana hayir gelmez.seninle isi oldugunda hos bes yapiyor .isi bittiginde ise hadi yallah diyor.cok yuz verirsen onun gozunde degersiz olursun.hiç yüzme verme kendi yoluna bkkk
Aynen az önce çektim resti sanada askinada lanet olsun dedim. Ben seninle başa gelemem önceden iyiyken adam edemedim şimdi hiç edemem dedim hadi güle güle