Gidin doktora o zaman.
Ama destek de alsanız, psikolojik yardım da alsanız, iş sizde bitiyor.
Tatlım bak hayat o kadar kısa ki, o kadar kısa; gözünü açıp kapayıncaya kadar ömür bitiyor. 20li yaşların o kadar hızlı akıyor ki, bitmez sanıyorsun bitiyor. Bak biz 30 olduk, geçiyoruz. Kim için harcayacaksın hayatını, gençliğini bir bak, kendi kendini sapladığın yer sadece zamanını yiyor. Seni doğru adamlarla tanışmaktan, ağız dolusu gülmelerden, sürünüp de yakıştıracağın boyalardan- elbiselerden her şeyden alıkoyuyor. Hayat geri akmıyor, saplanırsan çok tren kaçar.
Git gez, yeni yerler gör, yeni insanlarla tanış; Kabeniz yapıp, tavaf edip durmayın şu değmeyen herifleri, bacaklarınız boşuna eskiyor, vakit bitiyor. İradesizim demek "Alıştığımdan başkasını deneyecek kadar cesur değilim ve bildiğim acıyı çekmek, bilmediğim mutluluk için koşmaktan daha kolayıma geliyor, tembelin tekiyim, aptallığımı yadırgamıyorum" demekle aynı. Silkelenin bi bakayım.
evet yediremiyorum iradem sıfır tek basıma cıkamıyorum bu işin icindenÇok uzuldum haline akıllı kizsin ama iraden zayıf birde yediremiyorsun kendine.ya ise gir ya oku ya da başka yere taşın
hemde cok güzel yazmıssınız. düsünce tarzınız hayata bakış açınız olaylara gögüs gerebilme gücünüz tam imrenilcek türden.Cok guzel yazmissiniz gercekten
elde edene kadarmış herşey. icinden bambaska yaratık cıktı. haketmedigimi söyleyeli üzgünüm diyeli bir hafta oldu şimdi tekrardan tatilde bodrumda cok fazla aranırsa engelliyor . boşa düşüyor kaldırıyor iki cümle kuruyor sen yalnıs dusunuyorsun dıye. aslında en buyuk ceza benım cekıp gitmemYıllarca peşinizden koşmuş sonrada şimdi o zoru oynuyor. Sizde bu durumu kabullenemiyorsunuz, takıntı haline getirmişsiniz .Sevdiğinizden filan değil yani. Siz zaten her şeyin farkındasınız .Karşınızda ki adamın daha kişiliği bile oturmamış.Şimdi barışsanız ne olacak.Bu mu gerçekten istediğiniz insan? Kendinize bunu bir sorun.Eğer kendiniz yapamıyorsanızda bir uzmandan yardım alın.
onuda yaptı biliyormusun. gidicem bir hafta sonra ablamın yanına beynimi mahfetti . birde herkes birsey diyor kendi inkar ediyor ya herkes yalancı sen mi dogrusunSen biraz daha git bence ablanin yanina. Senin beynini yakmis adam. Rezil etme kendini daha fazla. Boyle serefsizler cevresindeki herkes anlatir bir de.
deginiz gibi degil. kuzeniyle bulusması laf degildi. bana uyuyorum deyip baska yerden cıkması o kadar emek vermişim tek hatam yokken terk etmesi. Neler nelerherkes size hak vermişte kuzeniyle buluşmuş laf etmişsiniz tatile gitmiş laf.
arayıp söylendikçe engellemiş . kimbilir neler söylediniz telefonda.
arkadaşlar merhaba. çok zor durum içerisindeyim. konusucak kimsem yok7 senedir benimle görüşmek isteyen birini kabul ettim 8 aylık birlikteligimiz oldu hersey cok güzeldi hep birlikteydik yedigimiz ictigimiz bir aradaydı aslında 25 yasındayım ilk iliskim de degil ama ilk kez böyle cok samimi bir ilişki yasadım digerleri hep uzaktan oldu ondan sanırım bu kadar takıntı yaptım konumuza gelecek olursam. ablamın dogumu icin 2 ay once memlekete gittim hersey cok güzeldi beni havalımanından ugurladı etti. gittikten 15 gun sonra bana asla yapmadıgı seyi yaptı yalan soyledı uyuyorum dıye baska bıyere gıtmesı gerekmıs acılen oraya gıtmıs ben bunu ogrendım ınanmadım tabı cunku uc bes tane kuzeni var ve kuzenleri öyle kisilikli adam gibi adam denir cinsten degil. o yüzden bunlardan biriyleydi o gün. aşırı buyuk kavga ettim sonra boyle sarsıldık birden bire bu bambaska biri oldu beni hic önemsemedi ayrılmak istedi her aramamda hakaretler etti yani konduramıyordum bu adam beni aglayarak yolculayan adammıydı. ben birine baglı yaşamak istemiyorum dedi düş yakamdan gibi itici kovarcasına cümleler sarf etti. benim elim kolum baglı memleketteyım elımden birsey gelmiyordu. bunun dükkanı evimin karsısında evimiz boydan cam . ve oturdugumda odamda ayaga kalktıgımda cok net görüyorum sürekli karsımda. neyseki beni istemedi benim sucum gunahım yoktuki. istanbula döndüm ve evde oldugumu gördü. pisman oldugunu söyledi o zaman kafam ayrı calısıyordu görmüyordum seni o yüzden gözden uzak olunca öyle oldu hataydı pişmanım falan dedı ben tabı gururum incinmiş güvenimi mahfetmiş nasıl bir anda gideyim kollarına. cok üzgün oldugunu söyluyordu cok dalaverici biri agzı cok iyi laf yapan biri. ben yaralarımı sarmaya ugrasırken . hala camın arkasından gelip gidişlerini gözetlerken magdur taraf olmama ragmen ben hala yüregimle varken kendi yine gitti. pazar günü bodruma gitti tatile . iş için diye yalan söylüyor. bu beni cok etkiledi nasıl gidersin hani kötüydün hani böyleydin dedigimde iş için diyor. giderken de istedigin zaman ara msj at görüntülü konusalım falan dedi. gitti dediklernin birini yapmadı arayıp birseyler söyledikce engelledi. istedigi zaman kaldırıyor yazıyor ben konusmaya baslayınca offf boguyorsun yeter ben gelmisim artık sıkıldım diyor engelliyor yeniden.hissediyorum baska kızlarla olma ihtimalini. hayır ben o amacla gelmediim deyip duruyor madem öyle eskiden bieyere gider ben aramam o saniye bası kendi söyler ederdi sevgisinin olmadıgını düşünüyorum cepte para bodrum gibi biyer karı kız olmazmı allah askına. o orda keyif sürüyor hiicbirsey umrunda degil. evde dört duvar arasında kafamı duvarlara vurasım geliyor. ben 2 aydır aglamaktan mahfoldum. ben bu kisiyi cok takıntı saplantı haline getirmisim. evimin karsısında süreklı gördügüm icin memleketten gelince yeniden kafama girdi benim. uyuyamıyorum aklıma birsürü dusunceler geliyor sıçrıyorum yataktan arkadaslar ben cok berbat bir cıkmazın içindeyim psikolejim cok bozuk kendıimi rezil ediyorum herşeyin farkındayım geriye gidemiyorum. ben napıcam bilmiyorum zaman bile ilacım degil artık kafamdakı sesi durduramıyorum düşüncelerden uzaklasamıyorum ondan tiksinip nefret etmek istiyorum ben böyle basitlesecek biri degilim aslında nolduysa bunda oldu . sürekli görmemmi bunaa sebep anlayamıyorum bana akıl fikir verin nolur
geçsin bitsib istiyorumadam belki de 7 yılın acısını çıkarıyordur, var böyle tipler maalesef. istediğine ulaşınca böyle gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. uzak dur geçer merak etme
geçsin bitsib istiyorum
bitecek elbet, ölmüş insanın bile ardından 40 gün ağlıyorsun.
yok suan calısmıyorum yasım 25. evet cogu ınsanın yanında dert gıbı durmasada buda benım derdım aslında kendım prpblemlym takıntı saplantı olmus bundna kurtlmak ıstıyorumÇalışmıyor musun? Yaşın kaç?
Lütfen olayı dramatize etmeyin. İnsanlar kırk yıllık eşlerinden ayrılıyorlar.
Toparlanın , giyinin kuşanın ve gezip siz onu çıldırın. Umrunuzda bile olmasin
Gözüm göre göre kandırıyor birde. Bodrum'da tatilde neymis ben susmuyormsum geriyormusum ondan engelledi sonra canı isteyince kaldırıyor.terkedilmeyi yediremiyorsun bence kendine birak gitsin birdahada yuzune bakma o kimki sen onun icin bu hallere dusup kendini paraliyosun ?
sende onu engelle birdaha kaldirmaGözüm göre göre kandırıyor birde. Bodrum'da tatilde neymis ben susmuyormsum geriyormusum ondan engelledi sonra canı isteyince kaldırıyor.
Niyeyse yapamıyorum merak ediyorum içinmiçimi kemiriyor aynı onun gibi olmak istiyorum. Onemsememek istiyorum . Herşey herkes nasılda değişiyor ..sende onu engelle birdaha kaldirma
canim o adamdan sana hayir gelmez.seninle isi oldugunda hos bes yapiyor .isi bittiginde ise hadi yallah diyor.cok yuz verirsen onun gozunde degersiz olursun.hiç yüzme verme kendi yoluna bkkkarkadaşlar merhaba. çok zor durum içerisindeyim. konusucak kimsem yok7 senedir benimle görüşmek isteyen birini kabul ettim 8 aylık birlikteligimiz oldu hersey cok güzeldi hep birlikteydik yedigimiz ictigimiz bir aradaydı aslında 25 yasındayım ilk iliskim de degil ama ilk kez böyle cok samimi bir ilişki yasadım digerleri hep uzaktan oldu ondan sanırım bu kadar takıntı yaptım konumuza gelecek olursam. ablamın dogumu icin 2 ay once memlekete gittim hersey cok güzeldi beni havalımanından ugurladı etti. gittikten 15 gun sonra bana asla yapmadıgı seyi yaptı yalan soyledı uyuyorum dıye baska bıyere gıtmesı gerekmıs acılen oraya gıtmıs ben bunu ogrendım ınanmadım tabı cunku uc bes tane kuzeni var ve kuzenleri öyle kisilikli adam gibi adam denir cinsten degil. o yüzden bunlardan biriyleydi o gün. aşırı buyuk kavga ettim sonra boyle sarsıldık birden bire bu bambaska biri oldu beni hic önemsemedi ayrılmak istedi her aramamda hakaretler etti yani konduramıyordum bu adam beni aglayarak yolculayan adammıydı. ben birine baglı yaşamak istemiyorum dedi düş yakamdan gibi itici kovarcasına cümleler sarf etti. benim elim kolum baglı memleketteyım elımden birsey gelmiyordu. bunun dükkanı evimin karsısında evimiz boydan cam . ve oturdugumda odamda ayaga kalktıgımda cok net görüyorum sürekli karsımda. neyseki beni istemedi benim sucum gunahım yoktuki. istanbula döndüm ve evde oldugumu gördü. pisman oldugunu söyledi o zaman kafam ayrı calısıyordu görmüyordum seni o yüzden gözden uzak olunca öyle oldu hataydı pişmanım falan dedı ben tabı gururum incinmiş güvenimi mahfetmiş nasıl bir anda gideyim kollarına. cok üzgün oldugunu söyluyordu cok dalaverici biri agzı cok iyi laf yapan biri. ben yaralarımı sarmaya ugrasırken . hala camın arkasından gelip gidişlerini gözetlerken magdur taraf olmama ragmen ben hala yüregimle varken kendi yine gitti. pazar günü bodruma gitti tatile . iş için diye yalan söylüyor. bu beni cok etkiledi nasıl gidersin hani kötüydün hani böyleydin dedigimde iş için diyor. giderken de istedigin zaman ara msj at görüntülü konusalım falan dedi. gitti dediklernin birini yapmadı arayıp birseyler söyledikce engelledi. istedigi zaman kaldırıyor yazıyor ben konusmaya baslayınca offf boguyorsun yeter ben gelmisim artık sıkıldım diyor engelliyor yeniden.hissediyorum baska kızlarla olma ihtimalini. hayır ben o amacla gelmediim deyip duruyor madem öyle eskiden bieyere gider ben aramam o saniye bası kendi söyler ederdi sevgisinin olmadıgını düşünüyorum cepte para bodrum gibi biyer karı kız olmazmı allah askına. o orda keyif sürüyor hiicbirsey umrunda degil. evde dört duvar arasında kafamı duvarlara vurasım geliyor. ben 2 aydır aglamaktan mahfoldum. ben bu kisiyi cok takıntı saplantı haline getirmisim. evimin karsısında süreklı gördügüm icin memleketten gelince yeniden kafama girdi benim. uyuyamıyorum aklıma birsürü dusunceler geliyor sıçrıyorum yataktan arkadaslar ben cok berbat bir cıkmazın içindeyim psikolejim cok bozuk kendıimi rezil ediyorum herşeyin farkındayım geriye gidemiyorum. ben napıcam bilmiyorum zaman bile ilacım degil artık kafamdakı sesi durduramıyorum düşüncelerden uzaklasamıyorum ondan tiksinip nefret etmek istiyorum ben böyle basitlesecek biri degilim aslında nolduysa bunda oldu . sürekli görmemmi bunaa sebep anlayamıyorum bana akıl fikir verin nolur
E farkındasınız durumun, biz ne yapabiliriz ki? Gelip oraya, aramayın çocuğu diye sizi sandalyeye mi bağlayalım?
Yapamıyorum, edemiyorum, aklımdan çıkaramıyorum diye tekrar edip durmayın kendinize. Allasen adam hayatını yaşıyor, bir size aşkın ıstırabı? Ve bunu kendi kendinize yapan sizsiniz. Siz.
Bi çıkın gidin evden gezin tozun, yolda sokakta insanları süzün filan, kafede karşı masadaki bekar gence göz kırpın bi kalbiniz atsın. Alış veriş yapın, arkadaşlarla takılın, kışlık kazağa başlayın, bi şeyler üretin, kursa gidin vs vs vs... Ölü ilişkiler, deli deli tripler... Bu da aşk mı sanki? Hastalık bu. Boşluktan sarmaca, can sıkıntısı, el oyalantısı.
Az kendinize saygınız olsun, salın ipini gitsin ya. Elalemin oğluna musallat gibi tepesinde... Bu kadar ezik olmayın gözünüzü sevem.