YARDIM EDİN :(

Çok uzuldum haline akıllı kizsin ama iraden zayıf birde yediremiyorsun kendine.ya ise gir ya oku ya da başka yere taşın

Cok guzel yazmissiniz gercekten

elde edene kadarmış herşey. icinden bambaska yaratık cıktı. haketmedigimi söyleyeli üzgünüm diyeli bir hafta oldu şimdi tekrardan tatilde bodrumda cok fazla aranırsa engelliyor . boşa düşüyor kaldırıyor iki cümle kuruyor sen yalnıs dusunuyorsun dıye. aslında en buyuk ceza benım cekıp gitmem

Sen biraz daha git bence ablanin yanina. Senin beynini yakmis adam. Rezil etme kendini daha fazla. Boyle serefsizler cevresindeki herkes anlatir bir de.
onuda yaptı biliyormusun. gidicem bir hafta sonra ablamın yanına beynimi mahfetti . birde herkes birsey diyor kendi inkar ediyor ya herkes yalancı sen mi dogrusun

herkes size hak vermişte kuzeniyle buluşmuş laf etmişsiniz tatile gitmiş laf.
arayıp söylendikçe engellemiş . kimbilir neler söylediniz telefonda.

herkes size hak vermişte kuzeniyle buluşmuş laf etmişsiniz tatile gitmiş laf.
arayıp söylendikçe engellemiş . kimbilir neler söylediniz telefonda.
deginiz gibi degil. kuzeniyle bulusması laf degildi. bana uyuyorum deyip baska yerden cıkması o kadar emek vermişim tek hatam yokken terk etmesi. Neler neler

adam belki de 7 yılın acısını çıkarıyordur, var böyle tipler maalesef. istediğine ulaşınca böyle gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. uzak dur geçer merak etme

Çalışmıyor musun? Yaşın kaç?
Lütfen olayı dramatize etmeyin. İnsanlar kırk yıllık eşlerinden ayrılıyorlar.
Toparlanın , giyinin kuşanın ve gezip siz onu çıldırın. Umrunuzda bile olmasin

bitecek elbet, ölmüş insanın bile ardından 40 gün ağlıyorsun.
yok suan calısmıyorum yasım 25. evet cogu ınsanın yanında dert gıbı durmasada buda benım derdım aslında kendım prpblemlym takıntı saplantı olmus bundna kurtlmak ıstıyorum

terkedilmeyi yediremiyorsun bence kendine birak gitsin birdahada yuzune bakma o kimki sen onun icin bu hallere dusup kendini paraliyosun ?

terkedilmeyi yediremiyorsun bence kendine birak gitsin birdahada yuzune bakma o kimki sen onun icin bu hallere dusup kendini paraliyosun ?
Gözüm göre göre kandırıyor birde. Bodrum'da tatilde neymis ben susmuyormsum geriyormusum ondan engelledi sonra canı isteyince kaldırıyor.

canim o adamdan sana hayir gelmez.seninle isi oldugunda hos bes yapiyor .isi bittiginde ise hadi yallah diyor.cok yuz verirsen onun gozunde degersiz olursun.hiç yüzme verme kendi yoluna bkkk

alemsiniz

Ahh be canım yaaa uza git hayta gibi kimlen geziyosan gez, bana uzak Allaha yakın ol deee ve bak önüne ya. Valla öle kızıyorum ki yanlış anlama kardeşim sayılırsın gelip seni iki tokatlayasım var eyyy gidi bırak allasen ciğeri beş para etmez kişiliksiz adamlrın peşinde ne kendini heba ediyon, utanmıyonda hiç onun için döktüğün gözyaşlarından
Sen onun dediklerini boşver herkes konuşuyo sen icraata bak. Onun dediklerine ve isteklerine göre değil, kendi doğruların ve bildiklerin yolunda hareket et. Ve hemen o gözyaşlarını kes. İnan herşey çok güzel olacak üç beş ay sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…