yardım edin yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sprusormakicinuye

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
165
-39
18

Bence hic bulasma birak gitsin.. bu sekilde zor.

Ayrılmayı düşündüğünüzden emin misiniz? Bana ilgiyi kaybetmeye başlayınca tutuşmuş gibi geldiniz.
Açtığınız konuya yönlendirmek için bir konu daha açmanın mantığı ne mesela? 6 7 sayfa size tavsiye verilmiş, yorum yapılmış.
Sonuç: off kararsızım.

20 yaşında bir kız,40 yaşında bir adamda ne buluyor?Anlayamıyorum,kınamak için söylemiyorum.
20 yaşında kız bulur bir şeyler. Yani kariyerlidir, yakışıklıdır, olgundur vs. Bir şeye kapılır. Asıl soru 40 yaşındaki adamın ne bulduğu? Hadi olgunluk yaşla ölçülmez, hayat görüşü yaştan bağımsızdır diyeceğim de. Emin değilim.

Yok,dünkü açtığı konuda zengin falan olmadığını söyledi konu sahibi,yani bilemiyorum, kuşak farkı var arada.

Yok,dünkü açtığı konuda zengin falan olmadığını söyledi konu sahibi,yani bilemiyorum, kuşak farkı var arada.
Yani demek istediğim 40 yaşındaki bir adamın, 20 yaşındaki bir kıza cazip gelen bir özelliği var ki kapılmış. Bu zenginlik olmak zorunda değil. Çeşitlendirilebilir.
Daddy issues kaynaklı bile olabilir. Sadece örnekliyorum.

Bu adam eski karısı ile meselelerini halletti, ona döndü.

Emindim o kendini böyle çekene kadar

Emindim o kendini böyle çekene kadar
Bunun nedeninin içten içe sevgi tanımınızın "sevgiyi hak etmem için çaba harcamam lazım, koşmam lazım" kodlamasına dayandığının farkındasınızdır umarım. Kaçan kovalanır tipi ilişkiler toksiktir. Sizden çekilmek isteyen birine yapışıp, sizde kaldığında sıkılıyorsanız; ilişkilerinizin tümünün temeli, günümüzde sık sık kullanılan leş taktiklerle kurulur.
Kendisini çekiyorsa, çektiği yerde kalsın.

Konunuza yorum yapılsın diye konu açılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…