Yok boşanmış olduğu konusunda eminim, eski eşinin yaşadığı eve kadar biliyorum çünkü bir çocuğu var.... Çocuğunun benden haberi yok tabiki ben de asla istemem emin olmadan tamamen ilişkiden bir çocuğun psikolojisini bozmayı.
Yani bu anlattıklarım aynı anda olmadığı için yaşanırken absürt gelmiyordu ama şuan çok ağır geliyor bana. Mesela yok sayma meselesi şöyle, ben derslerim bitmesine rağmen ailemin yanına 1,5 ay geç geldim onunla vakit geçiriyoruz vs diye kafa dinlerim diye. O tuttu benim buraya geleceğim hafta kızıyla tatile gitti günlerce bana teklif bile etmedi tatil vs son anda söyledi kendi gideceğini planını bile, ben buraya geleceğim gün geldi otogara bıraktı felan ben bitirmeyi tamamen kafama koymuştum ama o günku tavrı sözleri felan bir şekilde affettim nasıl oldu bilmiyorum. Güvenimi sarsması da aldatmak olarak değil direk ama yapma dediğim şeyleri yaptığını başka yerlerden öğrendim ufak şeyler de olsa onun için, benim için önemliydi. Eski eşi ve kızıyla bir durum için şehir dışına gittiği gün bana benim de tanıdığım bir arkadaşıyla gideceğini söylemişti vs vs yani uzar gider bunlar. Kendime eziyet etmişim resmen. Şuan nasıl bitireceğimi bilmiyorum. İlk defa bu kadar net tavır koydum iletişimi kestim sürdürmek istiyorum bu durumu ama hatalarını bile bilmeden ayrılmak istemiyorum. O zaman ben bu şehre gelince eski ortamıma kavuşunca başka şeyler yüzünden ayrıldığımı ve benim suçlu olduğumu düşünür ve belki başkasının olduğunu felan. Çünkü bu olayların üstünden dediğim gibi çok zaman geçti üstüne tonla güzel gün geçirdik mutluyduk onun gözünde. ben hatasının farkında varıp pişman olmasını istiyorum. zaten aynı ortamda bulunacağız ben o şehre geri dönünce o yüzden çok koru bitmesini istemem