• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sprusormakicinuye

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
165
-39
18

Bence hic bulasma birak gitsin.. bu sekilde zor.

Ayrılmayı düşündüğünüzden emin misiniz? Bana ilgiyi kaybetmeye başlayınca tutuşmuş gibi geldiniz.
Açtığınız konuya yönlendirmek için bir konu daha açmanın mantığı ne mesela? 6 7 sayfa size tavsiye verilmiş, yorum yapılmış.
Sonuç: off kararsızım.

20 yaşında bir kız,40 yaşında bir adamda ne buluyor?Anlayamıyorum,kınamak için söylemiyorum.
20 yaşında kız bulur bir şeyler. Yani kariyerlidir, yakışıklıdır, olgundur vs. Bir şeye kapılır. Asıl soru 40 yaşındaki adamın ne bulduğu? Hadi olgunluk yaşla ölçülmez, hayat görüşü yaştan bağımsızdır diyeceğim de. Emin değilim.

20 yaşında kız bulur bir şeyler. Yani kariyerlidir, yakışıklıdır, olgundur vs. Bir şeye kapılır. Asıl soru 40 yaşındaki adamın ne bulduğu? Hadi olgunluk yaşla ölçülmez, hayat görüşü yaştan bağımsızdır diyeceğim de. Emin değilim.
Yok,dünkü açtığı konuda zengin falan olmadığını söyledi konu sahibi,yani bilemiyorum, kuşak farkı var arada.

Yok,dünkü açtığı konuda zengin falan olmadığını söyledi konu sahibi,yani bilemiyorum, kuşak farkı var arada.
Yani demek istediğim 40 yaşındaki bir adamın, 20 yaşındaki bir kıza cazip gelen bir özelliği var ki kapılmış. Bu zenginlik olmak zorunda değil. Çeşitlendirilebilir.
Daddy issues kaynaklı bile olabilir. Sadece örnekliyorum.

Yok boşanmış olduğu konusunda eminim, eski eşinin yaşadığı eve kadar biliyorum çünkü bir çocuğu var.... Çocuğunun benden haberi yok tabiki ben de asla istemem emin olmadan tamamen ilişkiden bir çocuğun psikolojisini bozmayı.
Yani bu anlattıklarım aynı anda olmadığı için yaşanırken absürt gelmiyordu ama şuan çok ağır geliyor bana. Mesela yok sayma meselesi şöyle, ben derslerim bitmesine rağmen ailemin yanına 1,5 ay geç geldim onunla vakit geçiriyoruz vs diye kafa dinlerim diye. O tuttu benim buraya geleceğim hafta kızıyla tatile gitti günlerce bana teklif bile etmedi tatil vs son anda söyledi kendi gideceğini planını bile, ben buraya geleceğim gün geldi otogara bıraktı felan ben bitirmeyi tamamen kafama koymuştum ama o günku tavrı sözleri felan bir şekilde affettim nasıl oldu bilmiyorum. Güvenimi sarsması da aldatmak olarak değil direk ama yapma dediğim şeyleri yaptığını başka yerlerden öğrendim ufak şeyler de olsa onun için, benim için önemliydi. Eski eşi ve kızıyla bir durum için şehir dışına gittiği gün bana benim de tanıdığım bir arkadaşıyla gideceğini söylemişti vs vs yani uzar gider bunlar. Kendime eziyet etmişim resmen. Şuan nasıl bitireceğimi bilmiyorum. İlk defa bu kadar net tavır koydum iletişimi kestim sürdürmek istiyorum bu durumu ama hatalarını bile bilmeden ayrılmak istemiyorum. O zaman ben bu şehre gelince eski ortamıma kavuşunca başka şeyler yüzünden ayrıldığımı ve benim suçlu olduğumu düşünür ve belki başkasının olduğunu felan. Çünkü bu olayların üstünden dediğim gibi çok zaman geçti üstüne tonla güzel gün geçirdik mutluyduk onun gözünde. ben hatasının farkında varıp pişman olmasını istiyorum. zaten aynı ortamda bulunacağız ben o şehre geri dönünce o yüzden çok koru bitmesini istemem

Ya dediğim gibi boşanma konusunda eminim. Elimde e devlet şifresi bile var oradan bile teyit ettim. Ayrıca ailesiyle tanıştırdı ve arada bir görüşüyorduk, annesi yengeleri geçmişini biliyor musun başından evlilik geçtiğini vs sorguladılar, onlar da yalnız kaldıkça eski evliliğinden bahsettiler niye boşandığını vs söylediler. Hatta benimkinin boşanma sürecinde evi ve arabaları eşine bırakıp valiz alıp ailesinin yanına yerleştiğini sıfırdan hayat kurduğunu, onu ilk kez mutlu gördüklerini anlattılar. Annesi de olmaz olarak bakıyordu olaya benim okulum devam ettiği için özelikle.
Şehir dışı meselesi de eski eşinin aracı bozulmuş, ve kızı için kullanıyor genelde onu götürüp gelirken vs. Şehir dışından parça getirmeleri gerekmiş usta bunun tanıdığı olunca kadını yalnız göndermek istememiş. Mesajlarını vs hep gösterir telefonu elindedir yani o yüzden kadınla aralarındaki iletişimi bile biliyorum.

Evet zaten eski eşiyle de güvensizlik yüzünden ayrılmışlar diye biliyorum. Bunun hataları yüzünden. Ve hala aynı sekilde devam ediyor... Daha ne istiyor gerçekten bilmiyorum onu ne kadar çok sevdiğime kendisi bile şaşırıyordur, benim yaşlarımda biriyle bir daha olabileceğine ve onu bu haliyle kabul edeceğine ihtimal bile vermiyorum.

Günlerdir yazmıyordum dediğim gibi. Ama böyle çekip gitmek bana yakışmayacağı için ve onu belirsiz bırakmamak için dün yazdım. Soğuduğumu uzaklaştığımı, sürekli eski hatalarını düşündüğümü bunun beni kötü etkiledigini beni sevmediğini düşündürdüğünü ve o yüzden ne kadar halen çok sevsem de soğuyup uzaklaştığımı yazdım. Eski hatalarını sordu neyden bahsediyorsun dedi. Uzun uzun saydım boyle yapmıştın şöyle bir yalan söylemiştin hepsini birleştirince çok kötü bir tablo çıkıyor dedim. Bunların doğal kıskançlıklar olduğunu söyleyip seni çok seviyorum her an aklımdasın felan diyerek kapatmaya aramızı düzeltmeye çalıştı. Ama üsteledim o konuyu ve benim içim hala rahat değil kafam senle ilgili çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum dedim. Terk mi etmek istiyorsun yani dedi. Ne yazacağımı bile bilmiyorum direk kesip atmak için bir fırsat ama hiç çaba göstermemesi halen çok canımı sıkıyor....
Bu adam eski karısı ile meselelerini halletti, ona döndü.

Ayrılmayı düşündüğünüzden emin misiniz? Bana ilgiyi kaybetmeye başlayınca tutuşmuş gibi geldiniz.
Açtığınız konuya yönlendirmek için bir konu daha açmanın mantığı ne mesela? 6 7 sayfa size tavsiye verilmiş, yorum yapılmış.
Sonuç: off kararsızım.
Emindim o kendini böyle çekene kadar

Emindim o kendini böyle çekene kadar
Bunun nedeninin içten içe sevgi tanımınızın "sevgiyi hak etmem için çaba harcamam lazım, koşmam lazım" kodlamasına dayandığının farkındasınızdır umarım. Kaçan kovalanır tipi ilişkiler toksiktir. Sizden çekilmek isteyen birine yapışıp, sizde kaldığında sıkılıyorsanız; ilişkilerinizin tümünün temeli, günümüzde sık sık kullanılan leş taktiklerle kurulur.
Kendisini çekiyorsa, çektiği yerde kalsın.

Konunuza yorum yapılsın diye konu açılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back