Kontakt Lens Yardım edin (solotica) :(

baddem

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
78
1
herkese merhabalar,
Lenslerimle ilgili bir sorunum var.Solotica nc quartzo kullanıyorum 4 aylık lenslerim.lensleri taktıktan 3-4 saat sonra sadece ve herzaman sağ gözümdeki lens,gözümü kırptıkça yukarı çıkıyor çok kötü bir şekilde kayıyor göz kapağımın içine kadar giriyor okulda başıma geliyo hep gidip lavaboya çıkarıyorum bidaha takıyorum ama yine takar takmaz aynı sorun oluyor 4 senedir lens kullanıyorum bir sürü marka kullandım hiçbirinde böyle bişey başıma gelmedi bide soloticayı en rahat lens diye aldım.Lenslerimi çok seviyorum gerçektende çok doğal duruyor ama bütün gün yani en azından 6-7 saat gözümde rahat rahat dursa olmaz mı ?
Bunun nedenini ve çaresini biliyorsanız kızlar söyleyin lütfen yoksa hiç takamıcam ( yardıım ediin

merhaba baddem tamamen aynı şeyleri bende mayıs ayında almış oldugumesmeralda da yaşamıştım sag gözumdeki lens resmen gözkapagımın içine kadar giriyordu fakat nedense kimseyi inandıramamıştım, malesef cnm çaresi yok ben bu lenslerin hatalı üretimoldugunu düşünüyorum.

oof çok kötü bir durum resmen canavar gibi oluyorum bir gözüm kayıyor çok korkunç ozaman soloticalara elveda bidahada almam.sütten ağzım yandı bikere :)

oof çok kötü bir durum resmen canavar gibi oluyorum bir gözüm kayıyor çok korkunç ozaman soloticalara elveda bidahada almam.sütten ağzım yandı bikere :)

cnmm hakikaten cok feci bir durum oluyoduu böggggg yani=)) aslında daha dogal olan diger seriden bir renk seçebilirsin bu tam opak olan 3 renk zaten gayet itici ve pörtlek (bombeli) lens oldugu kesin anlaşılan bir seri ben tekrar bu serdien almanı tavsiye etmem cnm ama yarı opak seriyi deneyebirsin, bu arada cok gecmiş olsun cnm üzülme saglık olsun.

Bende gözlerim kuruyunca oluyor bu bahsettiğiniz durum. Ama on oniki saat sonra anca o hale geliyor gözlerim. Gözyaşı damlası kullanabilirsiniz ya da kullandığınız solüsyondan bir iki damla gözünüze damlatabilirsiniz. Bu gözlerinizi nemlendirecektir ve lensin yukarı çıkmasını engelleyecektir sanıyorum. Lensin göz kapağının içine kaçması, göz kapağının iç kısmının kuruyup lense yapışmasından ve lensi yukarı doğru çekmesinden kaynaklanıyor olabilir. Bende öyle oluyor en azından. Ama şu da bir gerçektir ki soloticaların kullanım süresi bir yıldan önce doluyor. Benim topaziolarım altıncı aylarından itibaren inanılmaz kaymaya başladılar ve de batmaya... Mellerim de altıncı aylarındalar ve yavaş yavaş batma yapmalara başladılar. Belki süresi bitmiş de olabilir yani lenslerinizin...

göz kurulugu oldugunu düşünmüyorum kaldıki o günlerde bu problemden bahsetigim göz doktoru göz kurulugunun aksine lensi göze yapıştırdıgını ve böylesine bir kaymaya asla neden olmadıgını belirtmişti, neyse ben zaten o lesni kullanmıyorum mel kullanıyorum cok memnunum ben baddem arkadaşımıza yardımcı olabilmek için yazdım o kabus lensi hatırlamak bile istemiyorum ıyyyykk yani...

bilmiyorum ben biraz dikkat çekici ve açık renkli lensleri seviyorum gözlerimde koyu kahve bu seri iyi olmuştu ama yine kesinlikle bu seriden almam hatta soloticadanda uzak kalabilirim üzdü beni çook yardımların ve görüşlerin için saol paschar

aslında bende göz kuruluğundan olabilir diye düşünmüştüm ama okadar lens kullandım halada kullanıyorum neden bitek bu lenslerimde oluyor sizin dediğiniz gibi solisyonumu damlatıyodum kaymaya başlayınca oda 1-2 dk kaymayı engelliyor sonra yine aynı belki de soloticanın bahsettiğiniz gibi erken bitiyordur kullanım süresi

arkadaşlar elimde yepyeni softlex quartzo solotica var benim gözzlerim kucük oldugundan büyük geldi rengi dogallığı ve rahatlığı tartışılmaz takas yapmak istiyorum lens bu hafta elime geçti hiç kullanmadım son kullanma tarihi 2019 ilgilenenler özelden yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…