• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin :( Siz olsaniz ne yapardiniz?

Aysegull27

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
34
0
6
Belçika
Selam kizlar!!
Fikirlerinize ihtiyacim var.. Ben Belcikada yasayan bir kizim, bu sene Turkiyede bana gorucu usulu uzaktan akrabamiz talip oldu. Oglan cok temiz, iyi aile cocugu, dindar, iyi huylu. Yani bugune kadar 1 kisi bile kotu oldugunu demedi, ustune ustelik herkez cocuga kefil. Herneyse biz bu cocuklar 1-2 kez gorustuk, konustuk tanistik. Neticesindede benim bi karar vermem gerekti evetmi hayirmi diye. Ama ben cok kararsiz kaldim cunku cocuga isinamadim.. Birde eger evet dersem temelli Turkiyeye tasinmam gerekiyor.. Yani cocuk kessinlikle yurt disinda oturmam diyor. Ama ben cocuga isinamadim.. Ustelik kalbimde bos, kimseyi sevdigimden degil yoksa. Sizce zamanla ben bu cocuga isinabilirmiyim? Isinamadigim biriylede evlenmek istemem. Lutfen fikirlerinizi alabilirmiyim..

şimdi en önemli karar tabi ki de senin fakat şöyle de bir örnek vermek istiyorum bende erkek arkadaşıma bir aya yakın hiç ısınamamıştım demekki dedim olmayacak ama o bana okadar yakın ve sevgisi büyüktü ki denemeye karar verdim sonuç 2,5 senedir beraberiz ve yakın zamanda nişanımız var :119:
eğer sana karşı sevgisinde eminsen ve de seni mutlu edebileceğinden dene derim..

zorla güzellik olmaz kalbin ısınamadıysa evlenmek için evlenme sonra herşey dert olur

Bu kadar çabuk evlenme kararı verilmez. Hele ki için ısınmadıysa. Senden kesin karar bekleyenlere "Bir süre daha görüşmek istiyorum." demen yeterli olacaktır.

Back