Yardım edin oturup aglıyacam artık bebegim cok zayıfladı 3aylık sutum kesildi mama az iciyor denemedim mama kalmadı nasıl kilo alır bakıp ağlaysm glyr

Ah çok iyi biliyorum o zamanları. Aynı seyleri yaşamıştım ben de. Cok cok zor kabul etti benimkide. Uyurken verdiğimde anlamadan alırsa alıyordu mamayı. Baska turlu almıyordu. Her bebek farklı ama. Belki başka türlü alışır… sen gene az maz deme. Emzirmeye devam et. Olduğu kadar artık yapacak bir şey yok. Mamayı da uyurken ya da kucakta gezdirirken dene. Alsa da ağlayarak alacak gene. Yapacak bir sey yok ona. Ama alışacak. Merak etme. Biberon değiştirmeyi denedin mi ? Avent ya da dr browns seviyorlar genelde. Benimki de dr brownsa alıştı. Antikolik biberon vermeye özen göster sadece… sabırlı ol kuzum. Geçici bir süreç. Ama geçecek. Açlıktan ölecek hali yok. Hiç korkma. Bebek bu bugun verir, yarın alır. Dert etme hiç kendine

Cogugum gozumun onunde eriyor
Benim bebeğim de tam 1.5 ay uyanıkken asla emmedi hep uyku anında emzirdim bir süre sonra düzeliyor. Şu an şükür uyanıkken emiyor ama 7 aylık olmasına rağmen 120 ml den fazla emmiyor o da 120 ml çok nadir genel Aralık 80-100 arası emiyor. Ben geri kalanını en azından 150 e tamamlamak için enjektörle veriyorum yavaş yavaş.

Aptamil sevmeyen bebek gormedim ben, oldukca sekerli ve hazmi kolay bir mama eminim denemissinizdir.

Cocugunuzu bir gastroenterolog gordu mu? Belki birseye alerjisi vardir, reflusu vardir vs. Cocuk doktorunuz ne diyor?

Ayrica sutunuzu de baklagil yiyerek, yulaf yiyerek, malt icecekleri icerek, sut ve ayran tuketerek, dut kurusu tuketerek ve bol su icerek cogaltabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…