yardım edin önemli

A

aytaçç

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aytaçç
arkadaşları ben ayda iki üç kez adet oluyordum sonra doktor bende kist olmadığını herkeste olan kistlerden oldupunu söyledi bana doğum kontrol hapı verdi 3ay kullandım kullanırken gayet düzenli adet oluyordum.ancak bıraktıktan sonra 2aydan beri adet olamıyorum sizce bunun nedeni ne olabilir?doktora gitmeme gerek varmı yoka biraz daha beklemelimiyim?

• Konu Sahibi aytaçç
??????????????????????????????????????????????????????????

• Konu Sahibi aytaçç
kimse cevaplamadığı için tşk ederim

• Konu Sahibi aytaçç
Canim benim bu konuda bilgim yok,fakat 2 ay gecmis bence doktora gitmelisin.Doktor daha net bisey soyleyecektir...

• Konu Sahibi aytaçç
canım bende doğum kontrol hapı kullandım...ilk bıraktığımda adetlerim 45 günde oluyordu..5 ay sonra yine başladım,sonra yine bıraktım..düzenli adet oldum..sadece son adetim 2 ay geçiti..
doğum kontrol haplarında böyle gecikmeler olabiliyor...hormonlarının düzene girmesi zaman alıyor....hatta bazı kadınlar 6 ay 1 yıl gibi bir zaman alıyormuş bu düzene girme olayı...gerçi sen kısa süreli kullanmışsın...aslında böyle olmaması lazım...belkide stresten kaynaklanıyordur...adet söktürücü şeyler iç..mesela kekik suyu...için rahat etmeyecekse git bir doktora

• Konu Sahibi aytaçç
cvplar için tşkler kızlar

X