Yardım edin nolur

kucukmavi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
6
2
31
erkek arkadaşımla iki senedir birlikteydik ilişkimizin başında nasıl denir istemiyordum pek ve onu takmıyordum o kıskanç birazda sahiplenici ve tutucu biri a dan z ye bir çok şeyime karıştı üniversitede bir sürü arkadaşım vardı biz yakınlaşıp ben ona bir şeyler hissetmeye başladıkça kimseye ihtiyaç duymadım tüm hayatımı ona göre şekillendirdim diyebilirim hatta ama başlarda çok kavga ettik terk ettim defalarca geri döndü yalvardı barıştım en uzun ayrıldığımız 2 gündür yani sonra o bazı sıkıntılar yaşadı okulda benim okulumdayken hiç kızlarla falan konuşmazdı yani biraz asosyaldi açıkçası aynı şehirde farklı bir üniversiteye geçti biz gayet normal devam ediyorduk hiç bir problemde yoktu ama orada bir arkadaş grubuna dahil oldu kızlı erkekli açıkçası burada kızlar pek tekin değil ve rengini de çok net gösteriyorlar o biçim bir kız var grubunun içinde de bir kaç defa uyardım ama aldırış etmedi sonrasında bi kaç yalanını yakaladım o kızla ilgili itiraz etti özür diledi affettim en sonda mezuniyet balosu olayı açıldı ben gitmeyecegiz ikimizde diye biliyordum ama son bir hafta kala izin istedi gitmek için bende güvendim ve izin verdim o kız ile yan yana fotograflarını gördüm ve terk ettim 5 gün dayanabildim ve onunda bu kadar uzun süre dayanmasına şaşırarak konuşma teklif ettim konuştuk bana yine yalanlarını söyledi ve barıştık sonrasındaysa benim mezuniyet balom oldu bende gittim bana daha gitmeden zehir etti ve ayrıldı benden yine ben gittim konuştum bana bazı şartlar dogrultusunda devam edebileceğimizi söyledi şartları da ona asla karışmamam en azından kpssye kadar bu şartlarının duracagını söyledi kpssden sonra evlenmek için planlarımız vardı iki hafta dayanabildim kıskançlıgım durmadı o kızlarında dahil olduğu yemege gitmeler gruptan konuşmalar böyle devam edersek ben senden soguyacagım aklını başına al dedim ama umurunda olmadı ve ayrıldık sonrasında bana agır cümleler kullandı hemen ardına özür diledi ama beni bu hale sen getirdin içimde sevgiye dair hiç bir şey bırakmadın falan dedi sonra da en azından kpssye kadar konuşmayıp görüşmeyelim dedi sonra ikimizde istersek görüşürüz ama önümüzde hayatımızın sınavı var bizim için iyi olanı bu ayrıl barış yaptıkların hepsi beni çok yıprattı dedi ve bu sürede brn yokmuşum gibi davranacagını onu bu hale benim getirdiğimi söyledi kabul ettim ama dayanamıyorum inanın içim içimi yiyor çok güzel bir ilişkimiz vardı nasıl oldu da bu hale geldi hiç anlamadım her an aklımda sınava bile birlikteliğimiz için çalışıyordum hevesim kalmadı boğuluyor gibi oluyorum sanki her an tekrar barışacagz her şey düzelecek sanıyorum lütfen yardım edin bana uzun olduysa da kusuruma bakmayın ama hiç arkadaşım yok konuşabilecegim kimse de yok artık delirecektim

Siz üniversite öğrencisi olduğunuza eminmisiniz?

Zira ilişki tamamen ergen liseliler gibi ,bir ayrıl bir barış bu nedir böyle? Sebepler de başka kızlar ve erkekler.

Cidden çok basit.

Pişman olacağın şeyler yapma bak o nasıl kppyi düşünüyorsa seninde düşünmen lazım otur çalış sınavı kazanmak hayatına bi çok şey katacak sonrası her türlü olur.
Sevgilinde senden soğumuşsa kapıyı göser peşinden koştuğun için böyle yapıyor ve peşinden koştukça kıymetin azalacak değersizleşiceksin zamana bırak.
Ve lütfen sınavına odaklan gerekirse telefon kullanma bu süreçte ama şu an sevgilini değil sınavunı düşünmen lazım.
Yarın bi gün o atanıp gider sende evde onun yeni bi hayat kuruşunu izlersin uzaktan uzağa . Daha kötü olursun kimse kimsenin mecburi istikameti değil ama hayatta bi yerlere gelmek istiyorsak kpss mecburi istikametimiz. Geç olmadan toparlan ve geleceğini mahvetme.

Yazılanlarla resmen beynim yandı ne zaman ne olmuş kim dönmüş çok karışık ama bu iş olmaz bunu anladım:işsiz:
Öyle mi dersiniz ilk sevgilim .vazgeçemiyor ,kendimi bu yaşananlara inandıramıyorum . Böyle ne kadar dayanacagım acaba bunun bir sonu var mı elinden hiç bir şey gelmiyor sadece geçmişte keşke o kadar hata yapmasaydım diyorum

Pişman olacağın şeyler yapma bak o nasıl kppyi düşünüyorsa seninde düşünmen lazım otur çalış sınavı kazanmak hayatına bi çok şey katacak sonrası her türlü olur.
Sevgilinde senden soğumuşsa kapıyı göser peşinden koştuğun için böyle yapıyor ve peşinden koştukça kıymetin azalacak değersizleşiceksin zamana bırak.
Ve lütfen sınavına odaklan gerekirse telefon kullanma bu süreçte ama şu an sevgilini değil sınavunı düşünmen lazım.
Yarın bi gün o atanıp gider sende evde onun yeni bi hayat kuruşunu izlersin uzaktan uzağa . Daha kötü olursun kimse kimsenin mecburi istikameti değil ama hayatta bi yerlere gelmek istiyorsak kpss mecburi istikametimiz. Geç olmadan toparlan ve geleceğini mahvetme.

Yapamıyorum sanırım bu senem boşa gidecek

Öyle mi dersiniz ilk sevgilim .vazgeçemiyor ,kendimi bu yaşananlara inandıramıyorum . Böyle ne kadar dayanacagım acaba bunun bir sonu var mı elinden hiç bir şey gelmiyor sadece geçmişte keşke o kadar hata yapmasaydım diyorum
Kendini durduk yere yıpratma her şey olacağına varır ama böyle inişli çıkışlı bir ilişki ileride güzel bir yuva kurdurur mu bilmiyprum bence iyice ölçüp tartın bana bu ilişki ilerlerse sorunlar büyür gibi geldi yanı o bana bunu dedi çektim konuştum karışma dedi sonra gitti kızlarla ben kızdım ayrıldım sonra ben tekrar gittim barıştık vs olmaz ben biraz olgun olunması gerektiğini düşündüm açıkçası

Sevgilin kendi çevre yaptıkça amaan bu kıza ihtiyacim yok kafasına girmiş bence. Başlarda senin üstüne düşerek seni uzaklastirmis herkesten sonra kendi aynısıni yapmış. Otur sınavına çalış . Zor olur biliyorum ama dene. Gittiğin yerde daha düzgün insanlarla tanisirsin zaten. Kafana takma. İlk sevgili değil senin için son olacak kisi önemli.

Çok pişman olursun söyliyim.

Kesinlikle katılıyorum, pişman olursun. Hem sen ayakların üzerine sağlam bas işini gücünü kur ki o görüp kimi kaybettim deyip pişman olsun. Hem de bak kafanı dağıtmak için sınav büyük bir fırsat. Odaklanacağın bir şey var ne güzel. Youtubedan 852 hz müzikler dinleyerek ders çalışabilirsin, kafan dağılır odaklanmanı sağlar mutlaka dene. Hem de yeniden mutlu olmak için, atanmaya ihtiyacın var. Hem başarı duygusu kendini iyi hissettirir, hem dee parasız kafa bile dağıtılmıyor, psikologlar bile pahalı :KK70:

Siz üniversite öğrencisi olduğunuza eminmisiniz?

Zira ilişki tamamen ergen liseliler gibi ,bir ayrıl bir barış bu nedir böyle? Sebepler de başka kızlar ve erkekler.

Cidden çok basit.

Bunlar 20 yıllık evli insanların bile başına gelen şeyler, forumları incelerseniz.. Hayat herkese adil davranmıyor insan bazen böyle şeylerle karşılaşıyor, sen dost doğru da olsan karşındaki ummadığın bir anda sapıtıyor aşkınla verdiğin emeklerle hatta bazen çoluk çocuğunla kalakalıyosun..Ne güzel sizin evliliğiniz mutlu demek ki allah bozmasın başınıza gelmesin de bunları anlayamayın..

X