yardım edin neye inanacağımı şaşırdım:(

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar idrar testinde pozitif çıktı ama kan testim negatif çıktı.garanti olsun diye idrardan sonra 10 gün bekleyip tekrar kan testi yaptırdım yine negatif çıktı.hangisine inanmalıyım

• Konu Sahibi nursenaa
kan testı garantıdır aslında...............kullandığın ılaç varsa ıdrarda bazen poz cıkabılıyo.............hayırlısı ınş

• Konu Sahibi nursenaa
Kan testi herzaman doğru sonuç verir ama idrarda pozitif çıkması tuhaf

• Konu Sahibi nursenaa
ilaçta kullanmıyordumki.idrar testinde hemen anında çıktı zaten.daha şu kontrol çizgisi bile belirmemişti.önce gebelik bölümünde çizgi oluştu sonra kontrol çizgisi çıktı .test bozukmuydu acaba.idrar testlerinde nasıl oluyor?

• Konu Sahibi nursenaa
cnm ben idrar testlerine artik inanmiyorum bendede pozitiv cikmisti cok sasirmistim ama gebe degildim ve halende degilim

bence sen doktora git en iyi orda ogrenirsin
insallah hamissindir cnm hakkinda hayirlisi

• Konu Sahibi nursenaa
canım ben doktora gittim anlattım.üstten baktı ultrasonla gebelik yok dedi.olsaydı şu an hesaplamalarıma göre 6 haftalık olucaktı.doktor olsaydı görünürdü dedi.idrar testi yanlış çıkmıştır bizim için önemli olan önce kan sonra ultrason en son idrar dedi.

• Konu Sahibi nursenaa
Kan testi doğru sonuç verir doktor da söylemiş sana zaten..

• Konu Sahibi nursenaa
evet ama burda okuyorum bazı arkadaşlar doktor yok dediği halde hamile olanlar oluyormuş.o yüzden tedirginim.ilaç kullanmam gerekiyor ne yapacağımı şaşırdım.ama eğer olsaydı 6 haftalık gebelik kanda çıkmazmıydı?

6 haftalık gebelikte bebeğin kalp atışını bile dinleyebiliyorsun canım..
Allah korusun boş gebelik falan olma ihtimali için doktor birşey dedimi?

canım ya test bozuktu yada kimyasal gebelik oluşmuş olabilir..kan testi kesin sonuçtur,eğer o negatifse gebelik yoktur..

canım kan testi kesin sonucu verir bitanem benim dayımın hanımınada aynı şey olmuştu o meğersem düşük yapmış kanaman falan oldumu onda olmuş o adet oldum sanmış ama baya bir kanaması olmuş canım sen yinede başka bir yerdede kan testini tekrarla bitanem

sağolun arkadaşlar.doktor boş gebelik falan demedi.hiçbirşey görünmüyor hamilelik yok dedi.normal adetimde gördüm zaten.6 haftalık gebelikte kalp atışları duyulduğuna göre karından bakılan ultrasondada olsaydı gözkürmüydü?doktor karından baktı

karından belki gözükmesede vajinal ultrasyonda büyük ihtimalle gözükürdü canım

zeyra canım ben kan testini idrar pozitif çıktıktan sonra aynı gün tekrarladım.sonra rahat edemedim 9 gün geçince yine tekrarladım yine negatif.ondn sonra tekrar 4 gün daha bekleyip yine kan testi yaptırdım yine negatif.yani 3 tane yaptırdım.tekrar yaptırıyımmı sence?

herkes kan testi önemli olan diyor.doktorda öyle demişti.hamile değilim sanırım hayırlısı...

benim de idrar testinde negatif çıkmıştı ama kan pozitif çıktı...idrar testleri yanıltabiliyor...tekrar idrar testi yapsana ne çıkacak.

X