• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin ne yapmam lazim

Hndprlk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
9
4
1
37
Merhaba arkadaşlar benim tek sorunum durduk yere yükselen nabzim 3 tane kardiyoloji doktoruna gittim ritm bozukluğu yok sadce nabiz yuksek dendi 120 cıktı ekg de sabah kalktıgımda yürüyemez oluyorum kalbim yerinden çıkacak gibi yemek yeDikten sonra yine öyle yüksek.Nabiz düşürücü ilaç verdiler ama yinede yükseldiğini hissediyorum ve kafamdan atamıyorum sanki hep yüksekmis gibi kendimide çok dinlemiyorum aslında 2 tane ufak kızım var 5 aydır böyle yaşıyorum sabah kalkmaya korkar oldum yine yükselecek diye bu beni çok mutsuzluğa ssürükledi yardım edin

Acaba hyper tansiyon olabilir mi sizde? Gerçi olsa doktorlarınız söylerdi bir de psikiyatrist ile görüşün bence yaşadıklarınızı anlatın daha önce yaptırdığınız testlerin sonucunu ve kullandığınız ilaçları da götürün yanınızda. Psikolog değil de psikiyatrist daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü gerçekten kalbinizle alakalı bir durum varsa psikiyatrist bu ayrımı daha sağlıklı yapacaktır. Kafaya takmış olmanız anksiyeteye ve panik atağa kadar gidebilir elinizi çabuk tutun ki sorununuza çareyi o kadar çabuk bulun. Geçmiş olsun 💐

Çok teşekkür ederim bende siiznle aynı fikirdeyim psikolojik olduğunu düşünüyorum

Back