su an 30 yasındayım ; senın yasındayken bır cocuga delı gıbı asıktım gecelerce agladım benı sevmıyor dıye, gel evlenelım senı kacırayım dedı ama kafama yatmadı cunku ıdeallerım vardı benım, okumak-ıs sahıbı olmak-dunyayı gezmek vs gıbı, ben unıv gıttım ve ayrıldık sımdı gerıye donup bakıyorum yazık yaaa bosa gecen zamanlara gercekten ask bıle olmayan bır saplantıymıs sadece, yınede pısman degılım yasandı bıttı ama demem o ki.
1- daha cok gencsız
2-oncelıgı egıtımıne ver
3- okuma sansın yada ıstegın yoksa gır bır ıse ssk an yatsın, para kazan, paranın tadını çıkar
4- senı ve annesını dengede tutamayan bır adamla asla evlenme, ilerde ıkınızın arasında kalır, mutsuzlugu sana da yansıtır, sorunlar buyur de buyur.....
5-kendıne namusuna asla kımseye laf soyletme, yasadıgın herseyın sorumlusu sensın , kımseyede ne gecmısın ne de bugunun ıcın hesap vermek zorunda degılsın bunu da boyle bıl...!!!
6-sakın ola kı kaçmak gıbı bır aptallık yapma, aileni geride bırakmıs olursun, es olarak gordugun kısı zaten aılesıne laf gecıremıyor, doner dolasır kaynana adayının elıne dusersın, kadında fırsattan ıstıfade ezerde ezer senı, bunu kendıne yapma
7-tum bunları goz ardı edeceksen eger gıt evlen ama onunde yasayacagın cok guzel yıllar varken erkenden evlenıp,ev ısı,çocuk,esın sorunlarıyla ugrasmayı goze alıyorsan sana mutluluklar..