- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek
aynen öyle bende o konuyu arıyorum sabaha kdr aklıma takıldı. milletin derdi bizi gerdi arkadaşDaha dün bi kız yokmuydu kızlar bu topikde byby diye link atmayı beceremiyorum biriniz bu kıza o konuyu yollayabilirmi yüreğimiz azımızda haber bekledik,
Ben de o konuyu aradim kapatilmis eski konusuna yonlendirilmisaynen öyle bende o konuyu arıyorum sabaha kdr aklıma takıldı. milletin derdi bizi gerdi arkadaş
19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek
dogum yaptım gene aynı şeyler başlıklı konusunda yorum yapmış arkadaş. linki kopy yapamadım. ama yaşıyo :)Ben de o konuyu aradim kapatilmis eski konusuna yonlendirilmis
Kizcagizin o kadar ayni tarz konusu var ki icim parcalandi hem de cok kizdim hala oyle insanlarla ayni evde bulundugu icin
Kocasi kescem seni diye bagiriyormus sabah uyanip al istedogum yaptım gene aynı şeyler başlıklı konusunda yorum yapmış arkadaş. linki kopy yapamadım. ama yaşıyo :)
Amaaan evlenmeyiver sende. O kadın bugün evlensen yarın boşatır seni benden söylemesi. Yok gezmiş de yok bilmem ne etmiş de. Kaynana başına bela. Daha yaşın 19. Napacan evlenip? Koca kaçıyor mu ayol? Ben 24 yaşımda evlendim acaba erken mi evlendim diye kaç ay kendimi yedim. Evlenince sevgili gibi olunmuyor yavrucuğum. Koca bu, ekmek ister, aş ister, iş ister. Sen bu yaşta bunların altından kalkabilecek misin? Yaşıtların üniversite okuyup cafelerde fink atarken sen çocuk mu bakacaksın? Hem de anası böyle olan biriyle evlencen! Delirdin herhalde... Aklını başına devşir. Uzak dur bu aileden. Sevgilin evlenilecek adam olsa annesini konuşturmaz zaten. Bir ömür eziyet çekmeye hazırsan buyur kaç. Ama unutma kaçınca ailen seni kolay kolay kabul etmeyecek.19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek
bu yaz meslegime basliyorum doktor yardimcisi..okulu bitirdim erkek arkadasim bu arada 23 yasinda mühendis
Doktor yardımcısı diye bir meslek mi var?ayrıca 23 yaşındaki mühendis adam seni ailesine kabul ettirmek yerine kaçalım mı diyor?
Kusura bakma ama inandırıcı bulmadm hiç..
Canim daha yasin genc boyle seylerle sikma canini..evlensen bile annesi size rahat vermeZ..acele gerek yok hem belki araniz duzelir ..alttan alnktn bska carenz yk19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek
Nedense bana da hiç inandırıcı gelmedi...