- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
annesi istemezse zor , mutsuz bi hayat seni bekler . inş çok anne ağzına bakan bir erkek değildir .sevgilim 23 yasinda mühendis..
Neye yarar onun muhendisligi anasi sana laf soyluyor sevgilin de agzini acip bir cevap veremiyorsevgilim 23 yasinda mühendis..
Neye yarar onun muhendisligi anasi sana laf soyluyor sevgilin de agzini acip bir cevap veremiyor
onu geçtim çocuk mühendis güya okumuş insan statüsünde oluyor değil mi,bu kız daha 20 yaşında bile değil 1-2 yıl daha bekleyelim anne demiyor ya da annesi oğluuum guzuuum sevgilin 15 yaşında çocukken gezmiş tozmuş gibi mantık ötesi bir cümle kurduğunda anne sen ne saçmalıyorsun o zamanlar çocuktu gibi savunmalar yapmıyor.çok değişik bi durum.
Doktor yardımcısı ne demek oluyor .bu yaz meslegime basliyorum doktor yardimcisi..okulu bitirdim erkek arkadasim bu arada 23 yasinda mühendis
söyledi annesine dedi daha küçüktü ben o kizla evlenecem siz degil..aannesi hayir demekten baska birsey demiyor
Bir de su var 15yasinda arkadasiyla gezdi diye namussuz diyorlar kiza o da kacmayi dusunuyoronu geçtim çocuk mühendis güya okumuş insan statüsünde oluyor değil mi,bu kız daha 20 yaşında bile değil 1-2 yıl daha bekleyelim anne demiyor ya da annesi oğluuum guzuuum sevgilin 15 yaşında çocukken gezmiş tozmuş gibi mantık ötesi bir cümle kurduğunda anne sen ne saçmalıyorsun o zamanlar çocuktu gibi savunmalar yapmıyor.çok değişik bi durum.
Doktor muayenehanesinde telefonlara bakan kisi sanirimDoktor yardımcısı ne demek oluyor .
asistanDoktor yardımcısı ne demek oluyor .
Erkek kitligi mi var dunyada kuzum?bulunmaz hint kumasi mi bu adam?birak bosver ya yarin obur gun bu modellerin hepsi anasina doner sen de mal gibi kalirsin kenarda kosede hic mi kendine aciman yok?gunah yaaaa ben uzuldum burdasöyledi annesine dedi daha küçüktü ben o kizla evlenecem siz degil..aannesi hayir demekten baska birsey demiyor
Mühendis olunca bonusmu atliyo allasen
Oda küçük 23 yasindaki cokmu büyük
daha cocuk sayilir o kaynanan simdiden boyle dediyse valla senin muhendiside senide parça, pincik eder bide beraber oturtuyomus eyvah
bu yaz meslegime basliyorum doktor yardimcisi..okulu bitirdim erkek arkadasim bu arada 23 yasinda mühendis
Ay bayildim bu lafaoo okey o zaman hemen kaçın.
Dünyanın kaç bucak horozunda kaç bacak olduğunu görün.
Kizim sen cocuksun sakin bi delilik yapma vallahi sonun iyi degil beraber oturacaksin sana her lafi sayacak kvaliden senin mühendis gık diyemez anasina babasina muhendisin baska kardeside vardir bide ev doludur sen o yasta bunlari kaldirabilecekmisin Tatlimöyle olacaktı saten :/
19 yasindayim 20ye giriyorum. 6 aydir bir iliskim var aslinda biz bu yaz sözlenmek istiyorduk ama erkek arkadasimin annesi beni istemiyor benim bütün ailemin haberi var yani hepsi bu yaz söz olacak biliyor ve iki gün önce erkek arkadasim annesine söylemeye gitti ve annesi hayir dedi nedenide ben 15 yasindayken cok carsilara gitmisim takilmisim öyle böyle ya allah askina 15 yasindaydim ve o yasta sevgilim olmus ne var bunda bu kadar büyütülecek kötü birsey yapmadiktan sonra daha ne..daha çocuktum..neyse biz ama ayrilmayi düşünmüyoruz aslinda kacmak istiyorduk ama annemi ben birakip gidemiyorum...babamda erkek arkadasima dedi annen evet demiyene kadar kizimdan uzak duracaksin..bana yardim edin napmam gerek
ablam sen aklını peynir ekmek bulamadın da katıksız mı yedin?bu yaz meslegime basliyorum doktor yardimcisi..okulu bitirdim erkek arkadasim bu arada 23 yasinda mühendis