yardim edin ne olur :(

Daha 19 yaşındasın... Çok küçüksün sağlıklı düşünemiyorsun
Aşk bir yere kadar Lütfen bunu kendine yapma sakın yapma..
O aileden arkana bakmadan kaç gıt..

Neye yarar onun muhendisligi anasi sana laf soyluyor sevgilin de agzini acip bir cevap veremiyor

onu geçtim çocuk mühendis güya okumuş insan statüsünde oluyor değil mi,bu kız daha 20 yaşında bile değil 1-2 yıl daha bekleyelim anne demiyor ya da annesi oğluuum guzuuum sevgilin 15 yaşında çocukken gezmiş tozmuş gibi mantık ötesi bir cümle kurduğunda anne sen ne saçmalıyorsun o zamanlar çocuktu gibi savunmalar yapmıyor.çok değişik bi durum.

söyledi annesine dedi daha küçüktü ben o kizla evlenecem siz degil..aannesi hayir demekten baska birsey demiyor

söyledi annesine dedi daha küçüktü ben o kizla evlenecem siz degil..aannesi hayir demekten baska birsey demiyor

o zaman ne yapıyoruz bu mantıksızlıklar içinde mantıklı olmaya çalışıp o çocuktan da annesinden de evlilik fikrinden de uzaklaşıyoruz.senin için en doğrusu bu olur

Bir de su var 15yasinda arkadasiyla gezdi diye namussuz diyorlar kiza o da kacmayi dusunuyor
Ya sen gayet masum cocuk yasta gezip tozdun diye sana namussuz diyen insanlar sen kacinca neler der neler?hic onur gurur kalmamis bu ne ya

Mühendis olunca bonusmu atliyo allasen
Oda küçük 23 yasindaki cokmu büyük
daha cocuk sayilir o kaynanan simdiden boyle dediyse valla senin muhendiside senide parça, pincik eder bide beraber oturtuyomus eyvah

Erkek kitligi mi var dunyada kuzum?bulunmaz hint kumasi mi bu adam?birak bosver ya yarin obur gun bu modellerin hepsi anasina doner sen de mal gibi kalirsin kenarda kosede hic mi kendine aciman yok?gunah yaaaa ben uzuldum burda

öyle olacaktı saten :/
Kizim sen cocuksun sakin bi delilik yapma vallahi sonun iyi degil beraber oturacaksin sana her lafi sayacak kvaliden senin mühendis gık diyemez anasina babasina muhendisin baska kardeside vardir bide ev doludur sen o yasta bunlari kaldirabilecekmisin Tatlim

bu yaz meslegime basliyorum doktor yardimcisi..okulu bitirdim erkek arkadasim bu arada 23 yasinda mühendis
ablam sen aklını peynir ekmek bulamadın da katıksız mı yedin?
bak ne güzel mesleğini de alacakmışsın eline. dur bi, ne bu acele. git orada evlenmeden 2 insan tanı. biraz büyü, ufkunu aç gel 25'ine hala biz birbirimizi seviyoruz derseniz, yollar derya. senin de kazancın olur, sevgilinin de maddi durumu oturur. ama sen kayınvalide evine içgelin olarak mı gideceksin? niye?
ailen de bir garip benim 19 yaşındaki kızım bana evleneceğim diye gelse, eline bebek tutuşturur al bununla oyna derim. 19 yaşında evlenilir mi? hangi yıldayız biliyor musun? babanı karşıma alıp "amca ne ediyon sen?" diyesim geldi.
o kaynanan olacak kadın değil oğluna kızımı istemek evimden bulgur tanesi çıkaramaz. sen 15 yaşında başından büyük işler yapmış olsaydın da onun üzerine vazife değil, senin anan var baban var başında.
anasının ağzını kapatamayan, daha doğrusu anası oğlundan tırsmayıp da böyle konuşan bir adamdan uzak dur, kızım seni çok ezdirir ailesine. inan ben bunu çok gördüm eğer bir anne oğlundan korkmadan sevdiği kız hakkında böyle ileri geri konuşabiliyorsa o oğlan "ama anne ya" dan başka bir şey diyemiyordur o anaya.
git kendine bir "adam" bul. başka anaların da oğulları var, onların içinde de sevgiye değer hatta saygıya değer bir sürü insan var.
lütfen ablacım, neredeyse çocuk sayılırsın daha kanunun sana evlenebilirsin demesi bunu evlenme ehliyetini eline aldığın ilk an yapmanı gerektirmiyor.
yapma güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…