Yardim Edin Ne Olur Cok Ihtiyacim Varrrr üzgünüm Ve Saskinim

paylaxsxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
154
0
merhaba arkadaslar sıze bır sey sorucam kafam bayagı karıstı bız yaklasık 19 aydır bebek ıstıyoruz ama olmuyor gecen ay bır sperm testı yaptıralım dedık ve sayı 60mılyon cıktı ileri hareketlı sayısıda %0cıktı tabıkı cok üzüldük neyse bır ay boyunca ben esıme kecıboyunuzu içirdim ve yaptırdıgımız sperm testınde (baska yerde yaptırdık)sayı 109mılyon olmus ve ileri hareketlılık %60a cıkmıs ayrıca bır ultrason cekıldı eşime ve solda varıkosele saptandı ama doktorumuzda sasırdı sonuclar cok ıyı dedı ama varıkosel olması sasırttı.AYRICA ANOMOLIDE SONUC KARISIK YAZIYOR.NE YAPICAGIMIZI SASIRDIK BIZE YARDIMCI OLURMUSUNUZ.VARIKOSEL MORFOLOJIYI ETKILERMI MORFOLOJIK BOZUKLUKTA NE YAPMAMAIZ GEREKIYOR.HERKESE SIMDIDEN TESEKKÜRLER

Canım testi aynı merkezde de değişik zamanlarda yaptırmak gerekli.Ve iyi bir merkez olması gerekiyor.Şimdi iki farklı sonuç var elinizde.Ya her iki merkezde de yeniden yaptırın.Yada güvenilir 3. bir merkez bulun yaptırın.

Varikosel olupda farkedilmeyen de olabiliyor.Morfoloji bebeğin olmayacak anlamına gelmez.Bazı ilaçlar varmış,spermlere olumlu etkide bulunan.Ama biz hiç kullanmadık.Eşin ürologa bir sorsun canım bu ilaçları.

Geçmiş olsun.Morfoloji kaç çıktı bu arada??
Bizim %1 di mesela.

doktorumuzda hakem bı laboratuarın test yapmasından yana ayrıca bızım yaptırdıgımız yerde morfolojısını ayrıntılı ıncelemedıler sadece anomolıde karısık yazdı ve doktorumuz morfolojıde sorun olabılır dedı onun ıcın sordum canım.pekı sız suanda ne gıbı tedavıler uyguluyorsunuz bebegınız oldumu

canım benim eşimde 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerleri oldukça düşükdü. Bizde beklemedeyiz. Birde benim prolaktin hormonum yüksekti 2 aydır tedavi görüyorum bitmek üzere inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz....
Bizim morfoloji %2
1cc de sayı = 27.000.000 ml
İleri hareketlilik = %10

Bende ameliyattan bu yana eşime keçiboynuzu yediriyorum umarım faydası olur. Sizin değerleriniz çok iyi şansınız oldukça yüksek görünüyor...

X