Saç Rengi ve Saç Boyama yardim edin mayisa kadar boyamam lazim

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
bu sac renginin aynisinin tipkisi icin hangi boya markasinini önerirsiniz
sacim suan cikolata kahve gibi felan gündüz isikta kizilimsi findik kabugu gibi ama ben kizilliktan sikildim bu rengi istiyorum balyajinida yaptiricam ama tabanini tutturmam lazim Eki Görüntüle 677694

Canım zeminin rengini öğrendiğinde paylaşırsan sevinirim bende istiyorum bunu ama siyah mı kahve mi anlayamadım tam rengi

açık kestane veya koyu kumral bir saç bu.. yani 5 veya 6 numara

Dipler 6.1 Koyu kumral küllüdür. Ve uçlarına doğru ince sarı gölgeler var. Ama sana 6.1 dedim diye saçına 6.1 vurursan yazık edersin. Çünkü şu an saçın çikolata kahve ile boyamışsın. Bu demektir ki markasına göre şu an saçın 6 ya da 5 ile başlıyor. Yani bu saçın dibi 6.1 e vurursan boşuna vurmuş olacaksın. Çünkü hiçbir saç, açılmadan, boyandığının daha açık rengini tutmaz. Ancak para vermişliğinle kalırsın.

Kuaföre git ver Hiçbir zaman Koleston prefect ya da loreal MAJİREL saç boya markasından vazgeçme. En iyi boyalar bunlardır. Kuaför malzemeleri satan yerde internette rahatlıkla bu markaları bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…