C Cikolataaaamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 14 5 86 İstanbul 20 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi guni #21 Cerensgdnc .!.: Tabii anlar dktor benm reglm 7 gün gecikmişti regl oldm.doktora gittim hemen düşük mü die tabii hemen anlaşıldı ultrasnda 💕✨ Genişletmek için tıkla... Ama benim dusugun uzerinden 3 ay gecti. Sen hemen gitmissin iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cerensgdnc .!.: Tabii anlar dktor benm reglm 7 gün gecikmişti regl oldm.doktora gittim hemen düşük mü die tabii hemen anlaşıldı ultrasnda 💕✨ Genişletmek için tıkla... Ama benim dusugun uzerinden 3 ay gecti. Sen hemen gitmissin iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cerensgdnc Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2014 339 2 33 Van 20 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi guni #22 Baya geçmiş canm anlaşılmaz ben hemen kan testi yaptım onu da alıp gittim.sen 3 ay önce geciktinde mi regl oldn bi de adetlerin düzenli midir ?? Yani o ay sen kişisel olarak düşük yaptığını nasıl düşündün ? 💕✨
Baya geçmiş canm anlaşılmaz ben hemen kan testi yaptım onu da alıp gittim.sen 3 ay önce geciktinde mi regl oldn bi de adetlerin düzenli midir ?? Yani o ay sen kişisel olarak düşük yaptığını nasıl düşündün ? 💕✨