yardim edin lutfennnnnnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi guni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

guni

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
64
1
6
İstanbul
Merhaba 21yasindayim.10-11yaslarimda ellerimle vajinami oynatirken ,yani hatirlamiyorum masturbasyon yapiyormusum galiba .parmagimi sokmuyorum amaa.oynatiyordum.birden kan gordum.sonra kilotumda gordum kani cook az biseydi yani kucuk cizik kibi ,damla gibide degildi yani..simdi hatirliyorum deli oluyorum.acaba kizlik zarim bozulmusmudur?? ((

doktora gidip baktırabilirsin tatlım biz sana ne kadar sölesekte kızsın falan diye kesin olarak içini rahatlatmak istiyorsan bir hastaneye gidip kesin bir yanıt alman gerek yoksa hep içinde acaba kalıcak

tek çözüm doktor......................................

doktora gidip baktırabilirsin tatlım biz sana ne kadar sölesekte kızsın falan diye kesin olarak içini rahatlatmak istiyorsan bir hastaneye gidip kesin bir yanıt alman gerek yoksa hep içinde acaba kalıcak

Sadece ogrenmek istiyorum acaba ne kadar kan olmali neden cizik gibiydi agri da olmamisti

Sadece ogrenmek istiyorum acaba ne kadar kan olmali neden cizik gibiydi agri da olmamisti

bunu ancak doktorlardan örenebilirsin tatlım onlar ancak kızlık zarının zedelenmiş mi zedelenmemiş mi oldunu anlayabilir ve bu sorunu yanıtlayabilirler biz sana ne kadar söylesek boş olur çünkü doktor değiliz

Arkadaslar ben bir ay once kurtaj

Oldum. Ama erkek arkadasima dustu dedim. Dustugune inanmadi doktora gidicez dedi. Doktora gittigimde muayene esnasinda kurtaji veya dusugu anlar mi doktor. Acil yardim lutfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 ay önce ki kürtaj anlaşılmaz cnm için rahat olsun

Ama ben erkek arkdasima iki ay once dusuk yaptim dedim. Doktor dusuk yaptigimi anlar mi peki. Birde siz doktor musunuz. Kesin bilgi mi bu yoksa tahmin mi yurutuyorsunuz. Cevaplariniz icinde tesekkur ederim

tatlım ne yaptın gittinmi doktora ?

Adet kanı da olabilir tatlım dert etme Ama kesin anlaşılması için dr gitmen gerekli ne desek yanlışş bence dr git rahatla

Arkadaslar dusuk yaptigimi
Doktor anlar mi? Acil yardim
Lutfen

Bence sen önceden bi gün git ve muayene ol dr a ozaman için rahatlat sonrada erkek arkadaşınla gidersiniz anlaşılacağını sanmam ama yine de dr bilir kürtaj olduğun dr a sorsana cnm

düşükten sonrada kürtaj yapılır fark yok aralarında anlaşılmaz.

Ben kontrol icin gittim doktora soyledim bakalim anlayacak mi diye anlamadi sonra ben soyledim siz anladiniz mi dedim. Oyle birseyin anlasilmasi imkansiz dedi. Baska doktorlara da sordum ne dusuk ne de kurtajin anlasilmasi imkansiz dediler. Ama ne biliyim anlayam doktorlar var midir acaba diye merak ediyorum elimde olmadan

Ooooo ozaman dert etme bak anlaşılmıomuşşş no panicccc

Tabii anlar dktor benm reglm 7 gün gecikmişti regl oldm.doktora gittim hemen düşük mü die tabii hemen anlaşıldı ultrasnda

💕✨

Son düzenleme:
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana

Merhaba kadin dogum uzmaniyim demissiniz. Ben erkek arkadasima cocugum dustu dedim ama aslinda aldirdim bunu ona soylersem acayip kizardi. Tutturdu doktora gidicez balalim dusmus mu dedi. Hala gitmedim onunla doktora. Korkuyorum doktora gittigimde dusuk yapmamis aldirmis demelerinden. Gecen hafta kendim kontrol icin gittim doktora once ben bise solemedim bakalim anlayacak mi diye anlamadi ben soyledim anlamadiniz mi siz dedim oyle birseyin anlasilmasi imkansiz dedi. Uc tane doktora sordum ucu de imkansiz oyle birseyin anlasilmasi dedi. Ama ben yine de korkuyorum acaba anlayan jinekologlar var midir diye. Siz uzmansiniz siz ne dusunuyorsunuz. Bir doktor bulmaya calistim onu goturdugumde evet dusuk yapmis demesi icin ama bulamadim oyle bir doktor. Ne yapacagim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…