Merhaba 21yasindayim.10-11yaslarimda ellerimle vajinami oynatirken ,yani hatirlamiyorum masturbasyon yapiyormusum galiba .parmagimi sokmuyorum amaa.oynatiyordum.birden kan gordum.sonra kilotumda gordum kani cook az biseydi yani kucuk cizik kibi ,damla gibide degildi yani..simdi hatirliyorum deli oluyorum.acaba kizlik zarim bozulmusmudur?? ((
Merhaba 21yasindayim.10-11yaslarimda ellerimle vajinami oynatirken ,yani hatirlamiyorum masturbasyon yapiyormusum galiba .parmagimi sokmuyorum amaa.oynatiyordum.birden kan gordum.sonra kilotumda gordum kani cook az biseydi yani kucuk cizik kibi ,damla gibide degildi yani..simdi hatirliyorum deli oluyorum.acaba kizlik zarim bozulmusmudur?? ((
doktora gidip baktırabilirsin tatlım biz sana ne kadar sölesekte kızsın falan diye kesin olarak içini rahatlatmak istiyorsan bir hastaneye gidip kesin bir yanıt alman gerek yoksa hep içinde acaba kalıcak
tek çözüm doktor......................................
Sadece ogrenmek istiyorum acaba ne kadar kan olmali neden cizik gibiydiagri da olmamisti
Arkadaslar ben bir ay once kurtaj
Oldum. Ama erkek arkadasima dustu dedim. Dustugune inanmadi doktora gidicez dedi. Doktora gittigimde muayene esnasinda kurtaji veya dusugu anlar mi doktor. Acil yardim lutfen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar dusuk yaptigimi
Doktor anlar mi? Acil yardim
Lutfen
Bence sen önceden bi gün git ve muayene ol dr a ozaman için rahatlat sonrada erkek arkadaşınla gidersiniz anlaşılacağını sanmam ama yine de dr bilir kürtaj olduğun dr a sorsana cnm
Ben kontrol icin gittim doktora soyledim bakalim anlayacak mi diye anlamadi sonra ben soyledim siz anladiniz mi dedim. Oyle birseyin anlasilmasi imkansiz dedi. Baska doktorlara da sordum ne dusuk ne de kurtajin anlasilmasi imkansiz dediler. Ama ne biliyim anlayam doktorlar var midir acaba diye merak ediyorum elimde olmadan
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?