- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
- Konu Sahibi aquamarinea
-
Bende ilk başta strestendir sandım ama evde normal stressiz oturunca uzanıncada oluyor. Teşekkürler bu arada :)Stres yapiyo musun acaba ? Bende genelde stresten oluyor öyle.
Mide ilacı kullanıyorum ben başka türlü geçmiyor bide arada sakinleştirici bir vitamini mi ne bedoksin diye. Tekrar doktoruna görüş canim ilacını değiştirecektir mutlaka
Stres seninki.Kaç gündür kullanıyorsun ilacı?
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. :) Rezene var ama sallama umarım işe yarar. Patates suyunu ilk defa duydum deneyeceğim.Strestendir.
Sabah ac karna cig patates suyu yada rezene cayi ic. (Mide ilacin ac karna ise onu da) yarim saat gecsin sonra kahvaltini yap. En gec 3 saatte bir bir seyler ye. Yaninda leblebi kuru üzüm kaju kuru meyve tarzi kuruyemisler olsun.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. :) Rezene var ama sallama umarım işe yarar. Patates suyunu ilk defa duydum deneyeceğim.
Rica ederim altta ki yorumlarda 2 hafta kullandığını okudum ilacı etki etmesi gerekiyordu şimdiye kadar bence zaman kaybetmeden doktoruna tekrar git ve durumu söyle malum ilaçların etkisi olduğu kadar yan etkilerine var ilacın etkisini görmüyorsan yan etkisinde görme...Bende ilk başta strestendir sandım ama evde normal stressiz oturunca uzanıncada oluyor. Teşekkürler bu arada :)
Ben ilk başta basit bir mide rahatsızlığı sandım geçer sandım ama yanılmışım.Rica ederim altta ki yorumlarda 2 hafta kullandığını okudum ilacı etki etmesi gerekiyordu şimdiye kadar bence zaman kaybetmeden doktoruna tekrar git ve durumu söyle malum ilaçların etkisi olduğu kadar yan etkilerine var ilacın etkisini görmüyorsan yan etkisinde görme...
Bu arada midende bakteri falan varmı? eğer varsa geçmesi aylarını alır bu durumda sabırlı olman gerekir ( midede bakteri olması da aynı belirtileri gösteriyor diye hatırlıyorum ben )
Reflu bende de var ben de ilaç kullanıyorum halen ama bende Reflu genelde stres halinda kendini gosteriyor ( kullandığım ilaçlar eglonil lanzul tr de varmı bilmiyorum )Ben ilk başta basit bir mide rahatsızlığı sandım geçer sandım ama yanılmışım.
Doktor reflü olabilir dedi ama tekrardan gideceğim.
Ben de aynı durumu afedersiniz alttan yaşıyorum. Sınavlar dersler zulüm oluyor okula dahi gidemiyorum. İnan psikolojik bi mide, bağırsak beyni yönetir mi arkadaş. Takipteyim ben de.
Merhabalar.
1 aydır mide sorunu çekiyorum. Affederiniz önce geğirmem geliyor sonrada karnımdam ses yani karnım acayip şekilde gurulduyor. Doktora gittim ilaç kullanıyorum ama geçmedi bu illet. Daha önce hiç başıma gelmemişti. Geçen ay bütün sınavlarda bunu yaşadım çok utandım en erken ben çıkıp resmen boş kağıt verdim. 5 gün sonra yine sınavlarım başlıyor ve hala aynı durumdayım. Çok utanç verici bir şey
Artık kurtulmak istiyorum bir türlü geçmiyor.
Sorum , başına gelen var mı? Ne yapsam iyi gelir. Çok üzgünüm
Sizin stresten mi? Benimki stresten değil eminim. Ya cidden çok utanıyorum sınav ortamı herkes sessiz karnımdan ses çıkıyor. Arkamda oturan güldü. Çok utandımBin bir türlü şekle giriyorum duyulmaması için kağıdı hızlı çeviyorum kalemi masaya hızlı bırakıyorum vs.Konsantre diye bir şeyde kalmıyor. Yorumu çok uzattım biliyorum ama gerçekten çok doluyum ağlayacam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?