yardım edin lütfen

aquamarinea

Uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
199
319
103
Merhabalar.
1 aydır mide sorunu çekiyorum. Affederiniz önce geğirmem geliyor sonrada karnımdam ses yani karnım acayip şekilde gurulduyor. Doktora gittim ilaç kullanıyorum ama geçmedi bu illet. Daha önce hiç başıma gelmemişti. Geçen ay bütün sınavlarda bunu yaşadım çok utandım en erken ben çıkıp resmen boş kağıt verdim. 5 gün sonra yine sınavlarım başlıyor ve hala aynı durumdayım. Çok utanç verici bir şey
Artık kurtulmak istiyorum bir türlü geçmiyor.
Sorum , başına gelen var mı? Ne yapsam iyi gelir. Çok üzgünüm

Stres yapiyo musun acaba ? Bende genelde stresten oluyor öyle.
Mide ilacı kullanıyorum ben başka türlü geçmiyor bide arada sakinleştirici bir vitamini mi ne bedoksin diye. Tekrar doktoruna görüş canim ilacını değiştirecektir mutlaka

Strestendir.
Sabah ac karna cig patates suyu yada rezene cayi ic. (Mide ilacin ac karna ise onu da) yarim saat gecsin sonra kahvaltini yap. En gec 3 saatte bir bir seyler ye. Yaninda leblebi kuru üzüm kaju kuru meyve tarzi kuruyemisler olsun.

Bende ilk başta strestendir sandım ama evde normal stressiz oturunca uzanıncada oluyor. Teşekkürler bu arada :)

Strestendir.
Sabah ac karna cig patates suyu yada rezene cayi ic. (Mide ilacin ac karna ise onu da) yarim saat gecsin sonra kahvaltini yap. En gec 3 saatte bir bir seyler ye. Yaninda leblebi kuru üzüm kaju kuru meyve tarzi kuruyemisler olsun.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. :) Rezene var ama sallama umarım işe yarar. Patates suyunu ilk defa duydum deneyeceğim.

Ben de aynı durumu afedersiniz alttan yaşıyorum. Sınavlar dersler zulüm oluyor okula dahi gidemiyorum. İnan psikolojik bi mide, bağırsak beyni yönetir mi arkadaş. Takipteyim ben de.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. :) Rezene var ama sallama umarım işe yarar. Patates suyunu ilk defa duydum deneyeceğim.

Zaten bende senelerce sallama ictim. Digerleri agir oluyor fazla rezene kafayi hafif dumanliyor :))
Bem çiğ Patatesi yiyebilengillerdenim. O yüzden suyunu cikarmadim. Direk küçük Patatesi soydum yedim ac karna.

Bende ilk başta strestendir sandım ama evde normal stressiz oturunca uzanıncada oluyor. Teşekkürler bu arada :)
Rica ederim altta ki yorumlarda 2 hafta kullandığını okudum ilacı etki etmesi gerekiyordu şimdiye kadar bence zaman kaybetmeden doktoruna tekrar git ve durumu söyle malum ilaçların etkisi olduğu kadar yan etkilerine var ilacın etkisini görmüyorsan yan etkisinde görme...
Bu arada midende bakteri falan varmı? eğer varsa geçmesi aylarını alır bu durumda sabırlı olman gerekir ( midede bakteri olması da aynı belirtileri gösteriyor diye hatırlıyorum ben )

Ben ilk başta basit bir mide rahatsızlığı sandım geçer sandım ama yanılmışım.
Doktor reflü olabilir dedi ama tekrardan gideceğim.

Ben ilk başta basit bir mide rahatsızlığı sandım geçer sandım ama yanılmışım.
Doktor reflü olabilir dedi ama tekrardan gideceğim.
Reflu bende de var ben de ilaç kullanıyorum halen ama bende Reflu genelde stres halinda kendini gosteriyor ( kullandığım ilaçlar eglonil lanzul tr de varmı bilmiyorum )
Kuzenimden de oluyor arasira oda gavisgon mu ne tam bilmiyorum onu kullanıyordu

Geçmiş olsun canım ama mutlaka tekrar doktora git ilacı değiştirmesini iste yada soyliyceklerine kulak ver :)

Ben de aynı durumu afedersiniz alttan yaşıyorum. Sınavlar dersler zulüm oluyor okula dahi gidemiyorum. İnan psikolojik bi mide, bağırsak beyni yönetir mi arkadaş. Takipteyim ben de.

Sizin stresten mi? Benimki stresten değil eminim. Ya cidden çok utanıyorum sınav ortamı herkes sessiz karnımdan ses çıkıyor. Arkamda oturan güldü. Çok utandım Bin bir türlü şekle giriyorum duyulmaması için kağıdı hızlı çeviyorum kalemi masaya hızlı bırakıyorum vs.Konsantre diye bir şeyde kalmıyor. Yorumu çok uzattım biliyorum ama gerçekten çok doluyum ağlayacam artık

başka doktora git.

Ben strese bağlıyorum. Şöyle düşünün ama, stres diyince illa bi sorununuzun olması gerekmiyor. Mesela son zamanlarda buna taktınız bu da etkiler. Benim öyle çünkü sıfır stresim sıfır derdim var. Ama buna taktım kafayı, dolayısıyla bir sakinleştirici de iyi gelebilir diye düşünüyorum. Eskiden nasıl gitmişim okula yıllarca hayret ediyorum. Hayat standardı ciddi şekilde düşüyor. Bana spastik kolon dendi. Belki bir doktora görünseniz diyorum geçmezse.

Kendini sıcak tutuyor musun ? Düşük bel pantolonlar , beli tam kapatmayan kazak,bluzlar gaz sorunu yapıyor. Bağırsakları da bozmuş olabilir misin ? Benim gaz sorunum olurdu. Sınavlarda karnım gurlar dururdu. Bebekken de gaz sorunum çokmuş. Aklıma soğuktan gaz olabileceği geldi. Gaz giderici yazdirabilirsin, bir de bel kısmını mutlaka sıcak tutmalısın. Geçmiş olsun

Ablamdada vardi o doktora gtti endoskopi yaptilar doktora gorun derin bekletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…